Najaarscampagne klimaatonrecht

Image
Foto - Klimaatonrecht raast verder © Ivan Sarenas
© Ivan Sarenas - Shutterstock

Al jaren streeft 11.11.11 naar klimaatrechtvaardigheid.  Nu er in november opnieuw een COP plaatsvindt en de extreme weersomstandigheden wereldwijd toenemen, voeren we dit najaar voluit campagne over klimaatonrecht.

De klimaatcrisis treft niet iedereen even hard. Integendeel. De grootste gevolgen raken vooral de mensen en landen die er het minst verantwoordelijk voor zijn en die weinig middelen hebben om er iets aan te doen.

Samen schudden we overheden en bedrijven wakker, financieren we lokale organisaties in Latijns-Amerika, Azië en Afrika en zorgen we dat iedereen ter wereld de klimaatuitdagingen de baas kan. Samen pakken we klimaatonrecht aan. Nu het nog kan. 

Op 23 oktober stapt 11.11.11, samen met reuzin Amazonía, mee in de klimaatmars.  Trein naar Brussel, zoek Amazonía, haal je poncho af en stap mee met 11.11.11.  Meld je hier aan

11.11.11 kiest voor internationale solidariteit

Image
Actie tegen de Mining act in de Filippijnen

Zo wil 11.11.11 komen tot een duurzame wereld met kansen voor iedereen. Om ervoor te zorgen dat die er komt, vergroot 11.11.11 de slagkracht van mensen die aan de kar trekken. Mensen overal ter wereld die de mouwen opstropen en zich inzetten voor verandering.

Als koepel bundelen we de krachten van tientallen organisaties, tienduizenden vrijwilligers en partners wereldwijd. Samen werken we aan duurzame verandering. Doe mee en investeer met 11.11.11 in een betere wereld.

11 in beweging

Investeer mee

11.11.11 kiest voor internationale solidariteit, en werkt mee aan de uitbouw van democratische alternatieven waarin mensen en landen zelf hun ontwikkeling uittekenen en realiseren. 

Investeer mee in een duurzame wereld met kansen voor iedereen en maak mee het verschil.

Image
Vrouwenmars in de Filippijnen