Image
Activisten op de klimaattop

11.11.11 op de klimaattop COP28

Van 30 november tot 12 december vindt de 28ste internationale klimaatconferentie (COP28) plaats in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten.

Wereldleiders, middenveldorganisaties, activisten, ... zoeken er samen naar oplossingen om de klimaatcrisis aan te pakken. Ook 11.11.11 is aanwezig om druk te zetten. 

Wat moet je weten over de klimaattop? Welke eisen legt 11.11.11 op tafel? En wat kan jij doen?

Wie is 11.11.11?

Image
Spandoek 'We are all dreamers'

11.11.11 is de koepel van internationale solidariteit.  
Wij willen uitbuiting de wereld uit. Iedereen – waar ook ter wereld - heeft recht op een menswaardig bestaan. Om echt iets te veranderen moeten macht en middelen eerlijker worden verdeeld.
We richten onze blik dan ook op de wereld en stellen het huidige systeem in vraag. Een rechtvaardige wereld voor mens en natuur kan als we samen druk zetten. Met 11.11.11 brengen wij mensen, groepen en organisaties bijeen om die verandering waar te maken.
Want samen staan we sterker dan alleen.

11 in beweging

Doe een gift

11.11.11 brengt duizenden mensen, groepen en organisaties samen om een rechtvaardige wereld voor iedereen te eisen. Samen zetten we druk en schuiven we oplossingen naar voren die fundamenteel veranderen.

Want de kracht van 11.11.11? Dat ben jij! Iedere stem versterkt onze boodschap, iedere actie versterkt het draagvlak voor een betere wereld.  Iedere gift maakt een verschil.
Want als groep staan we sterker dan alleen! 

Kom jij mee in actie voor een wereld waar ieder 1 telt?

Image
Peru Protest
© Riccardo Mayer - Shutterstock