Zambiaanse weervrouw plots te zien op Eén: “Geniet van jullie regen”

Watch Weerbericht van de Zambiaanse weervrouw, Peggy. on YouTube.

Opvallend beeld op 31 oktober op Eén. Terwijl kijkers aan het wachten waren op hun vertrouwde weergezicht stond plots Peggy Thole Zulu in de weerstudio. Een Zambiaanse weervrouw met een opvallende oproep: ze vertelde de Vlaamse kijkers over klimaatonrecht en riep op om er samen iets aan te doen.

Met deze stunt trapten we op 31 oktober onze najaarscampagne af tegen klimaatonrecht. “De gevolgen van de klimaatcrisis laten zich overal voelen, van Zambia tot hier in Pepinster. Het is geen ver-van-ons-bed show”, benadrukt 11.11.11-directeur Els Hertogen. “Samen kunnen we het aanpakken. Nu het nog kan.”

Maak kennis met de campagne

Steun 11.11.11 online of doe een gift op BE30 0000 0000 1111

11.11.11 kiest voor internationale solidariteit

Image
Actie tegen de Mining act in de Filippijnen

Zo wil 11.11.11 komen tot een duurzame wereld met kansen voor iedereen. Om ervoor te zorgen dat die er komt, vergroot 11.11.11 de slagkracht van mensen die aan de kar trekken. Mensen overal ter wereld die de mouwen opstropen en zich inzetten voor verandering.

Als koepel bundelen we de krachten van tientallen organisaties, tienduizenden vrijwilligers en partners wereldwijd. Samen werken we aan duurzame verandering. Doe mee en investeer met 11.11.11 in een betere wereld.

11 in beweging

Investeer mee

11.11.11 kiest voor internationale solidariteit, en werkt mee aan de uitbouw van democratische alternatieven waarin mensen en landen zelf hun ontwikkeling uittekenen en realiseren. 

Investeer mee in een duurzame wereld met kansen voor iedereen en maak mee het verschil.

Image
Vrouwenmars in de Filippijnen