Image
Vrouwen in Senegal aan het werk op het veld

Het mag ook eens goed nieuws zijn

Actualiteit

De laatste maanden sloeg het slechte nieuws ons om de oren: eerst de gezondheidscrisis door COVID-19 en vervolgens de aangekondigde economische crisis. Het zijn moeilijke tijden voor iedereen. Vooral voor de meest kwetsbaren onder ons.

Maar op vrijdag 12 juni kwam de Belgische regering met positief nieuws: doe je een gift aan ons, dan wordt vanaf nu je belastingvermindering verhoogd van 45 naar 60%. Dat is goed nieuws voor jou, voor ons en voor andere verenigingen uit de sector die zwaar getroffen zijn in hun activiteiten door de COVID-19-crisis.Deze beslissing zorgt ervoor dat je tot 20% meer van je netto belastbaar inkomen kan aftrekken.

Doe je een gift aan ons, dan wordt vanaf nu je belastingvermindering verhoogd van 45 naar 60%

Wat betekent dat nu concreet? Wel, voor je gift van 100 euro recupereer je via de belastingen nu een bedrag van 60 euro in plaats van slechts 45 euro. Daardoor wordt je gift voor jou minder zwaar en toch help je nog altijd evenveel mensen vooruit. En geef je nu iets extra, dan bied je nog meer mensen een kans op een betere toekomst.

Als de COVID-19-crisis iets pijnlijk duidelijk heeft gemaakt, dan is het wel dat toegang tot degelijke gezondheidszorg voor iedereen absoluut belangrijk is. Daarom, doe nu een gift en geef internationale solidariteit dat belangrijke extra duwtje in de rug.

Maak het verschil

Doe nu een gift

Oprecht bedankt.