Image
school 11.11.11

11.11.11 op school

Kinderen en jongeren zijn de changemakers van morgen. Maak van hen wereldburgers met onze lespakketten en die van onze partners. Laat hen luidop en kritisch nadenken over klimaat, migratie, mensenrechten en andere boeiende thema's. 

Schrijf je in voor de scholennieuwsbrief

Als eerste alles weten over de lespakketten die we uitbrengen rond de campagne?

Sta je in het middelbaar onderwijs?

Ook voor jou hebben we een nieuwsbrief op maat.

Changemakers@school

Ook in 2020 zetten we tijdens onze najaarscampagne changemakers op een voetstuk, straffe mensen en sterke organisaties in alle uithoeken van de wereld die strijden voor beter. Ontdek hun verhalen, maar ook lestips, films en toffe activiteiten om rond changemakers te werken in je klas. Of misschien willen je leerlingen zelf changemakers worden?

Meer over ons educatieve aanbod 

Image
Changemakers@school 2019 Ruddervoorde
Image
Teach for SDG's. Een inspiratiegids rond SDG's voor scholen

Lessen over SDG’s

We staken de koppen samen met verschillende ngo's en organisaties en stelden Teach for SDG's samen. Uit deze gids voor lesgeven rond duurzame ontwikkelingsdoelen haal je tips voor workshops, uitstappen en boeiende lessen, zowel voor het lager als voor het middelbaar onderwijs. 

Meer over Teach for SDG's

Lessen over het klimaat

Hoezo klimaatverandering? Wat is er aan de hand met onze planeet? En wat kunnen we hieraan doen? Zet je leerlingen aan tot actie met speelse lespakketten, uitdagende voorstellingen en leerrijke boeken. 

Meer over ons klimaataanbod 

Image
kinderen changemakers klimaat