Image
Soepverkoop in Lauwe, campagne 2019 (Foto: Damon Debacker)

Doe mee met 11.11.11

Hoe je meedoet, dat kies je zelf. Gooi je talenten in de strijd als vrijwilliger en haal samen met duizenden anderen alles uit de kast om om mee het verschil te maken.

 

Het 11.actieplatform

Op ons online actieplatform kan je een groot aantal acties van onze vrijwilligers ontdekken en steunen. Zo kan je online giften inzamelen voor 11.11.11, onmiddellijk betalen en wordt het geld meteen overgemaakt aan 11.11.11. Makkelijk en snel!

Mocht je eigen actie omwille van de huidige omstandigheden toch niet kunnen doorgaan, dan vind je op dit platform ook allerhande toffe alternatieven!

Image
Actieplatform
Image
Chocolade@work

Geef in februari een solidair chocolaatje aan jouw collega’s

Wil jij iets doen om jouw collega's een hart onder de riem te steken? Dat kan door in februari een ander virus te verspreiden: eentje van 11-chocolade! Bedrijven, organisaties en besturen kunnen dan hun werknemers namelijk bedanken met een liefdevol pakketje van chocolade of truffels.

Murals4Change

Met Murals4Change maakten onze vrijwilligers dit najaar changemakers zichtbaar in het straatbeeld. Hierdoor ontstonden prachtige en unieke creaties over heel Vlaanderen. We laten onze changemakers nog niet meteen los en doen nog even voort met het opfleuren van onze steden en gemeenten. Wil jij in jouw gemeente een mural zien schitteren? Lees dan snel verder om te zien hoe je dit verwezenlijkt.

Image
Mural_Lochristi
Image
Vrijwilligers_HeiligHartwijk_Hasselt
© Marte Claes

Een 11.groep in jouw buurt

11.groepen zetten zich in hun buurt in door geld in te zamelen voor 11.11.11 of hun buurtbewoners te informeren over de thema’s waar 11.11.11 rond werkt. Beiden doen zij volledig op hun eigen manier, afhankelijk van wat zij leuk vinden om te doen.

Zet je eigen changemakers in de spotlights

De changemakers van 11.11.11 wonen niet alleen in Congo, Peru en Ecuador. Ze wonen ook gewoon om je hoek.

Wil je je 11.actie dit jaar ruchtbaarheid geven? Zet dan de mensen in de kijker die het verschil maakten en maken voor anderen, dichtbij of veraf. 

Image
11.groep in de buurt
Changemakers wonen ook gewoon om je hoek
Image
11.11.11 medewerker in gesprek met vrijwilliger op de kick-off van de campagne 2019
Onze medewerkers staan klaar om je te helpen

Word 1 van 11

Zin om mee te doen? Of wil je ons gewoon iets vragen?

Geef ons een seintje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vragen of opmerkingen kan je hier kwijt
Je hoeft ons je telefoonnummer niet te vertellen, natuurlijk. Maar er gaat niets boven een goed gesprek om elkaar te leren kennen.
Laat ons gerust weten wanneer dat wel of net niet uitkomt.