Image
Enthousiasme bij de medewerkers van de kajaktrail

Doe mee met 11.11.11

11.11.11, dat zijn ook 20.000 vrijwilligers die investeren in een betere wereld.  Ontdek hoe ook jij mee kan doen.  Hoe en wat je doet, of waar en wanneer, dat kies je zelf. Gooi je talenten in de strijd en haal alles uit de kast om mee het verschil te maken.

Iets te vieren?

Ben je bijna jarig, kijk je uit naar de geboorte van je baby of zie je uit naar een ander heuglijk feest?   Misschien een mooie gelegenheid om 11.11.11 te steunen en je feestvreugde te delen met mensen wereldwijd.
Of ga je een sportieve uitdaging aan, en wil je vrienden en familie uitnodigen om jouw actie te steunen met een gift voor 11.11.11?

Het kan eenvoudig door in enkele klikken een 'actiepagina' op te zetten op ons platform.  Kies een foto, pas de tekst aan, en je kan aan de slag.

Image
Fakkeltocht in Lubbeek
Image
11.11.11 medewerker in gesprek met vrijwilliger op de kick-off van de campagne 2019

Heb je een vraag?

Zin om mee te doen?  Babbel je graag eens met een medewerker over wat er mogelijk is?  Ben je op zoek naar een lokale 11.groep?
Of wil je gewoon iets vragen?

Neem contact op via onze regionale kantoren.  Onze medewerkers staan klaar om je op weg te helpen.  Je kan je vraag of opmerking ook doorgeven via onderstaand formulier.  We contacteren je dan zo snel mogelijk.

Heb je een vraag of opmerking?

Vragen of opmerkingen kan je hier kwijt
Je hoeft ons je telefoonnummer niet te vertellen, natuurlijk. Maar er gaat niets boven een goed gesprek om elkaar te leren kennen.
Laat ons in je bericht weten wanneer dat wel of net niet uitkomt.

De verschrikkelijke aardbevingen in Turkije en Syrië troffen miljoenen mensen.
Vraag meer steun voor de slachtoffers.  Voeg uw naam toe aan de petitie en doe mee.