Image
Protestactie in London

Activistenteam 11.11.11

Heb je genoeg van al het onrecht in de wereld en wil je jouw stem laten horen? Sta samen met onze activisten op de barricade.

Heb jij genoeg van al het onrecht in de wereld? 

Word jij geprikkeld door thema’s als klimaat, migratie en mensenrechten?

Wil je graag  jouw stem laten horen?

Dan is actievoeren bij 11.11.11 zeker iets voor jou!

Wie zijn we?

Samen met anderen zeggen we nee tegen uitbuiting. En maken we kabaal over thema’s als klimaat, migratie, internationale solidariteit en mensenrechten. Want daar draait het toch om? Een wereld waarin iedereen telt. Een wereld waarin het systeem in vraag gesteld wordt. Een wereld waarin macht en middelen eerlijk worden verdeeld.

Door samen actie te voeren maken we het verschil! Want als groep staan we sterker dan alleen. Met het activistenteam willen we onze stem laten horen aan beleidsmakers wereldwijd. Druk zetten. Indruk maken. Zo krijgt iedereen de kans op een menswaardig bestaan. 

Bundel mee de krachten en meld je aan voor het activistenteam van 11.11.11!  Vragen? Contacteer Nette Godts.

Niet zeker of je wel een activist bent en op welke manier jij het best je stem kan laten horen?

Doe de quiz !

We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Image
actieteam tijdelijk

In actie!

Image
Activistenteam in actie aan kleine zavel

Zwembandjes, reddingsvesten en een banner met ‘Verdrinkingen zijn een politieke keuze.’ Op vrijdag 16 juni namen onze actievoerders de fontein van de Kleine Zavel in Brussel over naar aanleiding van de dramatische scheepsramp voor de Griekse kust. Daar verdronken mogelijk 600 vluchtelingen nadat hun boot kapseisde. Met deze actie eisen we aandacht voor reddingsoperaties, veilige toegangswegen en internationaal onderzoek. Want een menselijk migratiebeleid is mogelijk!

Ticket to the Future

Ontmoetingen, workshops en actie! Van 10 tot 14 oktober vertegenwoordigden vier jongeren 11.11.11 op een treinreis van Parijs naar Barcelona. Honderden jongeren vanuit de hele wereld bundelen hun krachten voor #makerichpolluterspay. Samen maken ze een krachtig statement naar het beleid en brengen een hoopvolle boodschap voor de toekomst. De trein was gevuld met internationale ontmoetingen en het uitwisselen van verhalen. In Barcelona namen we deel aan het Fixing the Future festival. Twee dagen gevuld met panels en workshops vol ideeën voor een meer rechtvaardige en duurzame wereld. Eén van de jongeren, Leda, schreef haar ervaring neer. Lees haar rapportage hier.

Image
Ticket to the Future 2023
Image
Youth Climate Summit

Youth Climate Summit

Voor COP28 van start ging kwamen 25 jongeren samen op de Youth Climate Summit in Gent. Na interessante input van klimaatdiplomaat Ulrik Lenaerts, Indisch klimaatactivist John Paul José en twee VN jongerenvertegenwoordigers Daan Vandenberghe en Simon Sterckx, gingen ze aan de slag. Wat is voor hen belangrijk om mee te geven aan beleidsmakers op COP28? Samen formuleerde ze aanbevelingen en schreven een brief die Simon Sterckx gebruikte in zijn gesprekken in Dubai.  Benieuwd naar onze brief? Lees hem hier.

Dit is een samenwerking van 11.11.11, Green Office Gent en Globelink.

Kick-Off 2024

We trapten het jaar samen af in Gent. Tijdens een gezellige babbel doken we samen in de plannen voor 2024. We staan voor een pittig verkiezingsjaar waar we solidariteit met actievoerders wereldwijd extra zichtbaar willen maken. Nadien wakkerden we ons vuur verder aan via een potje bijlwerpen! Een aanrader!

Image
Start jongeren 2024

Ja, ik meld me aan voor het activistenteam van 11.11.11

Contacteer mij via:
Noteer hier waar we je kunnen bereiken (als dit verschillend is van je e-mailadres of telefoonnummer).
 

11.11.11 respecteert uw privacy. Wij houden ons aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR). Uw gegevens gebruiken we enkel om u op de hoogte te houden van de acties en activiteiten van het actieteam van 11.11.11. Indien u vragen hebt over de manier waarop 11.11.11 omgaat met uw persoonsgegevens, kunt u zich informeren via onze Privacyverklaring die ook op eenvoudige aanvraag verkrijgbaar is bij 11.11.11, Dienst Communicatie, Vlasfabriekstraat 11 - 1060 Brussel. U kunt uw vraag ook richten aan de verantwoordelijke voor privacy van 11.11.11 (DPO): via e-mail privacy@11.be of via 11.11.11, DPO, Vlasfabriekstraat 11 - 1060 Brussel