Image
Jonge Wolven

Jonge wolven: gebeten door klimaat en migratie?

Wat met ons Belgisch en Europees migratiebeleid? En willen we werk maken van een rechtvaardig klimaatbeleid met aandacht voor de gevolgen van de crisis wereldwijd? Hoe kijken jongeren vandaag naar mondiale problemen? En vooral: wat zijn dé oplossingen? 

Ik schrijf me in

Naar jaarlijkse traditie organiseert 11.11.11 Jonge Wolven, een debat waarin enkele jonge, getalenteerde politici de degens met elkaar kruisen.

Het thema migratie is vandaag opnieuw brandend actueel en de klimaatcrisis is al lang geen ver-van-ons-bed-show meer. Beide problematieken zijn bovendien sterk gelinkt aan internationale machtsverhoudingen, waarbij de balans vaak zoek is. 
Onze hamvraag blijft: hoe bewandelen we de weg van internationale solidariteit en welke invulling geven we aan dit begrip als het gaat over klimaat en migratie?
Samen met enkele jonge politici probeert 11.11.11 antwoorden te formuleren op deze heikele kwesties. Op 28 maart voeren we het debat, vakkundig gemodereerd door Linda de Win

Image
Jonge Wolven

Sprekers

In alfabetische volgorde: 

  • Jeroen Bergers - Voorzitter Jong N-VA
  • Kevin Maas - Jongerenvoorzitter Jong CD&V
  • Oskar Seuntjes -  Jongerenvoorzitter Jongsocialisten
  • Paola Travella - Jongerenvoorzitter Jong Groen 
  • Sander Claessens - Voorzitter COMAC Leuven
  • Sepp Teyvaert - Jong VLD

Linda De Win - Moderator 

Praktisch

Sluit aan op 28 maart voor dit debat en ontdek hoe deze jonge politici naar de toekomst kijken! Dit keer gaan we volledig live. 

Waar?

  • Hal 5, Diestsesteenweg 104, Leuven 

Wanneer?

  • We starten om 20u en sluiten af circa 21u30

Inschrijven?

Het debat is gratis, maar inschrijven is verplicht. Let op: plaatsen zijn beperkt. 
 

Ik schrijf me in

Image
Gefinancierd door de Europese Unie

Deze activiteiten worden aangeboden met de financiële steun van de Europese Unie binnen de projecten Climate Action en 1Planet4All. De inhoud ervan valt uitsluitend onder de verantwoordelijkheid van 11.11.11 en kan in geen geval worden beschouwd als een weerspiegeling van de standpunten van de Europese Unie.