Image
In 2010 zongen 380000 mensen voor een daadkrachtig klimaatbeleid

Sing for the climate 2023

Organiseer mee een onvergetelijk Sing for the climate-festival in oktober.  Sluit je aan bij een jong en enthousiast team.

Misschien hoor je al een belletje rinkelen? Dat ene liedje dat je misschien in de lagere/ middelbare school hebt gezongen? Of op je dorps- of stadsplein?
Ondertussen is het al tien jaar geleden dat 380.000 mensen op verschillende plekken bij elkaar kwamen om te zingen voor het klimaat. In oktober 2023 willen we dit nog eens herhalen. Omdat het nodig is.

Sing for the climate is een muziekfestival dat zijn stem (en ja, dit kan je dus heel letterlijk nemen) laat horen in naam van het klimaat.
Naast muziek, zal er tijdens ons festival ook veel aandacht zijn voor informatie over de klimaatproblematiek én werpen we een blik op hoe een klimaatrechtvaardige toekomst er kan uitzien.

Waarom hebben wij jou nodig?
Wel, ons team bestaat uit een aantal jongeren die dit project samen met 11.11.11. op poten wilt zetten.
Om ook van deze editie een succes te maken zijn we op zoek naar gemotiveerde zielen die willen inschuiven in onze werkgroepen.
Ons team werd opgesplitst in twee vleugels: internationaal en nationaal. De werkgroep Nationaal, die instaat voor het evenement in België, werd op zijn beurt verder onderverdeeld in specifieke deelgroepen: communicatie, financiën, logistiek, ontwerpen, programmatie, promo, sponsor/subsidie, vrijwilligers.

Wij zoeken nog een aantal toffe, nieuwe vrijwilligers die met ons willen samenwerken

Deze profielen kunnen ons team perfect aanvullen:

  • Logistiek (medewerker/ verantwoordelijke): studeer je eventmanagement? Heb je al eerder (grote) evenementen georganiseerd? Denk je graag na over inclusie/ duurzaamheid? We horen je graag.
  • Subsidie/ sponsor (medewerker): achter de schermen moet er ook papierwerk verricht worden, meer specifiek ivm het aanvragen van subsidies en sponsors.
  • Programmatie (medewerker/ verantwoordelijke): zowel muzikaal als informatief
  • Vrijwilligers

Kom jij ons team versterken en wil jij er samen met ons en 11.11.11. een onvergetelijk festival van maken? Heb je interesse maar pas je niet in dit lijstje? Ook dan is de boodschap om aan te melden!

Watch Sing for the Climate Belgium - Final clip on YouTube.
In 2012 zongen 380000 mensen voor een daadkrachtig klimaatbeleid