Image
Stef uit Overijse

Bedankt Stef! Jouw actie maakt mee het verschil

Beweging

De campagne van 11.11.11 nadert met rasse schreden. En de eerste actievoerders zijn nu al uit de startblokken geschoten! Zo ook Stef uit Overijse. Hij heeft een wel heel bijzondere actie ondernomen ten voordele van internationale solidariteit.

Waar een winaar is, is een weg

Stef uit Overijse
Image
Stef en Elke

Sinds mensenheugenis zet Stef zich in voor een rechtvaardige wereld. Wie in Overijse woont, ziet hem al meer dan 10 jaar aan hun voordeur verschijnen. Tot enkele jaren geleden het noodlot toesloeg: Stef werd gediagnostiseerd met een atypische vorm van MS, chronische astma en een sterk vernauwde kransslagader. Vandaag gaat Stef met chronische pijn door het leven, noodgedwongen op krukken.

Maar hij bleef niet bij de pakken zitten en maakte van zijn zwakte een campagnestunt van jewelste. Want ondanks het feit dat hij op krukken loopt, heeft hij maar liefst 2000 trappen gedaan ten voordele van 11.11.11. Van een aftrap van de najaarscampagne gesproken. Hij is dan ook hét voorbeeld van hoe toch het verschil kan maken, zélfs in precaire omstandigheden. Vorig jaar deed hij een soortgelijke actie. Toen beklom hij vier maal de Montagne de Bueren in Luik met een totaal van 1500 treden! Met deze heroïsche actie haalde hij toen bijna €2000 op ten voordele van internationale solidariteit.

Vind jij Stef ook een onwaarschijnlijke held? Je kan zijn actie vandaag nog direct steunen via zijn actiepagina

Binnenkort kan je weer talloze actievoerders van 11.11.11 spotten in je buurt.