Klimaat- onrecht raast verder

Alleen samen kunnen we het stoppen

Doe een gift

Image
Klimaatverandering Raast verder klimaatonrecht

De klimaatcrisis treft niet iedereen gelijk. Integendeel.

De grootste gevolgen raken vooral de mensen en landen die er het minst verantwoordelijk voor zijn, en die weinig middelen hebben om er iets aan te doen. In Bangladesh verdwijnen vissersdorpen in de stijgende zee. In Zambia leidt de droogte tot extreme hongersnood. In Brazilië worden volledige gemeenschappen verdreven door bosbranden.

Samen kunnen we het klimaatonrecht stoppen.

Image
Peru Protest

Dat klimaatonrecht is een gevolg van het oneerlijke systeem. We moeten het dus bij de wortels aanpakken. Het enige juiste antwoord op de klimaatverandering is een systeemverandering.

Daar gaat 11.11.11 voor: samen schudden we overheden en bedrijven wakker, financieren we lokale projecten en zorgen we dat iedereen ter wereld de klimaatuitdagingen de baas kan. Samen pakken we klimaatonrecht aan. Nu het nog kan.

Dit was de campagne 'klimaatonrecht'

Watch Bedankt om mee klimaatonrecht de wereld uit te helpen on YouTube.

Wereldwijd in actie tegen klimaatonrecht: 11 getuigenissen

Jij kan een verschil maken

Wist je dat het budget van 11.11.11 voor meer dan een derde van donaties komt? Giften zijn héél belangrijk voor onze werking. Daarom besteden we ze ook zo goed: in 2021 ging maar liefst 82% van onze uitgaven rechtstreeks naar onze missie. Je kan dus op beide oren slapen, we gebruiken je donatie alleen voor belangrijke initiatieven zoals de strijd tegen klimaatonrecht.

Het werk van 11.11.11 is nodig. Misschien wel meer dan ooit. Want de klimaatcrisis treft niet iedereen gelijk en dat raakt me. Dat onrecht mee bestrijden deed ik jarenlang door mijn tijd te geven en deur-aan-deur mee het verhaal van internationale solidariteit te vertellen. En nu? Nu doe ik een gift en dat zal ik blijven doen.

Image
Foto Kim Vercruysse
Kim
sympathisant 11.11.11

11.11.11 kiest voor oplossingen op lange termijn. Ik reisde zelf al twee keer af naar Peru en zag daar hoe 3 ngo’s met de steun van 11.11.11 lokale overheden inspireerden om klimaatmaatregelen te nemen. Investeren in 11.11.11 rendeert. Daar ben ik rotsvast van overtuigd.

Image
Dirk Peeters
Dirk
sympathisant 11.11.11

Ontdek onze campagne tegen klimaatonrecht

Watch Weerbericht van de Zambiaanse weervrouw, Peggy. on YouTube.

11.11.11 in je buurt

Steun je ons liever op een andere manier dan met een gift?

Dat kan! 

Vrijwilligers organiseren in heel Vlaanderen en Brussel activiteiten voor 11.11.11.  Je bent heel welkom. 

Of loop je onze vrijwilligers tegen het lijf in je gemeente?  Maak met hen een praatje over klimaatonrecht en koop onze wasknijpers, truffels of wenskaarten.

Image
In actie tegen klimaatverandering tijdens de brunch in Erpe Mere
© Lien van den Eynde