Image
Logo sociaal.net
nieuws: 11.11.11

Sociaal werk in de wereld

De website Sociaal.Net en 11.11.11 starten vanaf dinsdag 15 september een unieke samenwerking die sociaal werk wereldwijd in de kijker zet. Met een reeks artikels krijgt de lezer van de site een beeld van hoe sociaal werkers buiten Europa te werk gaan. 

15 sep 2020

Wat kan een Vlaamse professional opsteken van slachtoffer-daderbemiddeling in Rwanda? Is stage lopen in een weeshuis in Cambodja wel verantwoord? Wat is het belang van transnationaal sociaal werk en globale solidariteit? Hoe zetten professionals in Latijns-Amerika mensenrechten om in de praktijk?

Vanaf 15 september elke week een nieuw artikel op Sociaal.Net 

Image
Logo sociaal.net

Reeds verschenen:

 

Image
Actie tegen de Mining act in de Filippijnen

11.11.11 vecht tegen onrecht

Zo wil 11.11.11 komen tot een duurzame wereld met kansen voor iedereen. Om ervoor te zorgen dat die er komt, vergroot 11.11.11 de slagkracht van mensen die aan de kar trekken. Mensen overal ter wereld die de mouwen opstropen en zich inzetten voor verandering.

Als koepel bundelen we de krachten van tientallen organisaties, tienduizenden vrijwilligers en partners wereldwijd. Samen werken we aan duurzame verandering. Doe mee en investeer met 11.11.11 in een betere wereld.

11 in beweging