Image
Logo Provincie Oost-Vlaanderen
nieuws: 11.11.11

Provincie Oost-Vlaanderen kiest voor internationale solidariteit

11.11.11 is verheugd te mogen rekenen op de terugkerende steun van de provincie Oost-Vlaanderen. Het provinciebestuur vertelt niet alleen mooie woorden over solidariteit maar voegt de daad bij het woord. Met een subsidie van 30.000 euro leveren zij een belangrijke bijdrage in de internationale strijd tegen onrecht.

01 sep 2020

Met dank van heel 11.11.11 voor deze impuls die acties en projecten mogelijk maakt. Speciale vermelding voor het Team Mondiale Solidariteit van provincie Oost-Vlaanderen.

Lokale besturen die zich actief inzetten voor wereldwijde rechtvaardigheid zijn een belangrijke hefboom voor verandering. Nogmaals dank aan de Oost-Vlaamse changemakers.

Image
Logo Provincie Oost-Vlaanderen
Image
Actie tegen de Mining act in de Filippijnen

Waarom 11?

Zo wil 11.11.11 komen tot een duurzame wereld met kansen voor iedereen. Om ervoor te zorgen dat die er komt, vergroot 11.11.11 de slagkracht van mensen die aan de kar trekken. Mensen overal ter wereld die de mouwen opstropen en zich inzetten voor verandering.

Als koepel bundelen we de krachten van tientallen organisaties, tienduizenden vrijwilligers en partners wereldwijd. Samen werken we aan duurzame verandering. Doe mee en investeer met 11.11.11 in een betere wereld.

11 in beweging