Image
Header changemakerscampagne 2020

Changemakers gaan in 2020 onvermoeid door

Changemakers zijn sterke mensen en straffe organisaties die actie ondernemen. In alle uithoeken van de wereld strijden ze voor beter. Voor mensenrechten, voor democratie, voor een planeet die blijft draaien.

Meer dan ooit staan ze onder druk. Hun broodnodige werk wordt gedwarsboomd door dubieuze wetten en zelfs moord. Daarom hebben zij jouw hulp nodig. Zorg je mee voor verandering? 

Changemakers: meer dan ooit nodig

Judith strijdt tegen seksueel geweld en voor vrouwenrechten in DR Congo.
Athit strijdt voor betere arbeidsomstandigheden in kledingfabrieken in Cambodja.
Maman Migrant geeft medische en psychologische hulp aan vluchtelingen in Niger.
Martin beschermt mens en natuur in Bolivia.
Jorge vecht gevallen van genderdiscriminatie juridisch aan in Peru.
Rouba geeft Syrische vluchtelingen in Libanon hoop met hulp en opleidingen.

Zij en vele anderen werken aan een duurzame, leefbare toekomst waarin niemand achter blijft. Maar het wordt hen moeilijk gemaakt. De vrijheid van meningsuiting staat op veel plaatsen onder druk en de coronacrisis legt de ongelijkheid in de wereld pijnlijk bloot.

Onvoldoende of ontoegankelijke medische zorg, ontbrekende sociale bescherming en gemeenschappen verscheurd door conflict. Daar doen deze changemakers wat aan. Ze kunnen dit niet alleen. Samen met hen gaan we voor verandering. Steun jij de changemakers in hun strijd? 

Watch Zorg mee voor verandering en steun de changemakers van 11.11.11 on YouTube.

Doe een gift

Changemakers hebben meer dan ooit uw steun nodig.
Doe een gift en zorg mee voor verandering!

Image
Campagnebeeld

Doe mee met de campagne

Corona of niet, samen met duizenden vrijwilligers halen we dit najaar opnieuw alles uit de kast om geld in te zamelen voor de changemakers van 11.11.11. En daar kan jij je bij aansluiten.

De actieweek loopt dit jaar van 1 tot 11 november. Ook ervoor en erna zijn er nog tal van vrijwilligers die acties organiseren.

Heb je zelf ideeën om in actie op poten te zetten? Of net inspiratie nodig? En hoe zit dat nu precies met actievoeren in tijden van corona?

Changemakers bouwen aan de wereld van morgen

Wat een bewogen jaar. De wereld kwam in 2020 even tot stilstand te staan. We kregen te maken met een globale crisis, waarvan de gevolgen nog lang zullen nazinderen. De vraag die we ons allen echter moeten stellen is: willen we terug naar het oude, of bouwen we uit deze crisis een nieuwe solidaire wereld?

Watch Changemakers bouwen aan de wereld van morgen on YouTube.