Image
De Krook

Grote boeken- en CD-verkoop voor volwassenen

Icoon literatair
Literair

Toffe boeken of CD's aan een topprijs van 2 euro scoren? Kom op 23, 24 of 25 mei naar de grote boekenverkoop in bibliotheek De Krook in Gent ten voordele van 11.11.11.

Duizenden boeken en CD's aan een topprijs

Zet het weekend van 23 tot 25 mei met stip in je agenda. Want dan vindt in de Gentse bibliotheek De Krook naar jaarlijkse gewoonte de grote boekenverkoop plaats. Duizenden boeken vliegen de deur uit voor slechts € 2 per stuk, en deze editie hebben we ook een ruime selectie CD's beschikbaar aan dezelfde prijs!

Of je nu op zoek bent naar boeiende fictieverhalen of je geeft de voorkeur aan non-fictie, er is voor elk wat wils. Elke dag is er een nieuwe lading met boeken en CD's, dus geen stress als je pas later in het weekend kan langskomen.

Bibliotheek De Krook schenkt de opbrengst van de verkoop integraal aan 11.11.11. Kom jij langs? Dan steun je onze partners en activisten die wereldwijd actief zijn tegen uitbuiting van mens en natuur. Alvast een grote dankjewel. 

Image
Advertentie boekenverkoop

Praktisch

Wanneer?

De boeken- en CD-verkoop vindt plaats van vrijdag 23 tot zondag 25 mei. Op vrijdag en zaterdag van 10u-20u en op zondag van 13u-18u. 

Waar?

Bibliotheek De Krook in Gent, ingang via Platteberg

Gratis inkom, € 2 per boek

Save the date: 

  • 8-9-10 november 2024: boekenverkoop fictie- en non-fictie volwassenen