Image
Campagne 2021

Ik zet me in als vrijwilliger

Doneer je tijd. In een lokale groep met andere vrijwilligers, als activist of bij ons op kantoor? Ontdek hier hoe jij je kan inzetten voor een wereld waarin ieder1 telt.

De 20.000 vrijwilligers van 11.11.11 halen elke dag, elke week en elk jaar alles uit de kast om in actie te komen voor een rechtvaardige wereld voor ieder1. En ze doen dat op zoveel verschillende manieren. Ook goesting om deel uit te maken van deze sterke beweging en mee het verschil te maken? Ontdek hier hoe jij je alleen of samen met anderen kan inzetten voor onze organisatie. 

1. Organiseer een actie

Wil je alleen, samen met vrienden of andere vrijwilligers een actie op poten zetten en heb je nog inspiratie nodig? Wij helpen je op weg met enkele activiteiten, uitgewerkt van A tot Z. 

Ik organiseer een actie

Image
Chiro van Linde organiseert een spaghettislag tijdens de campagne

2. Sluit je aan bij een 11.groep in je buurt

Ga je graag samen met anderen op pad? Leer je graag nieuwe mensen kennen? Dan is een 11.groep in je buurt misschien wel iets voor jou!  

Overal in Vlaanderen trekken 11.groepen de straat op om geld in te zamelen of buurtbewoners te informeren over de thema’s van 11.11.11. Ze zetten toffe acties op poten en geven het beste van zichzelf tijdens de najaarscampagne in november. Kortom: plezier maken kunnen ze als geen ander. 

Image
Wim, vrijwilliger 11.11.11-groep Kampenhout

Elk jaar tijdens de campagne organiseren we een quiz hier in Kampenhout. Het is altijd een groot succes met meer dan 400 mensen. Het brengt de gemeenschap echt bij elkaar: mensen uit de buurt, uit de Chiro en Scouts, ... Deze actie organiseren geeft mij veel energie. En ik heb het gevoel dat ik iets kan terugdoen.

Wim
vrijwilliger 11.11.11-groep Kampenhout

Heb je zin om deel uit te maken van zo’n toffe bende? Neem contact op via onderstaand formulier en we brengen je graag in contact met een 11.groep in je buurt. 

3. Gooi je talenten in de strijd

Is fotograferen jouw passie? Ben jij een administratieve duizendpoot? Of heb je een vlotte pen? Wat je talent ook is, gooi het gerust mee in de strijd.  

Op het kantoor in Brussel en tijdens lokale acties zijn we regelmatig op zoek naar helpende handen. Of dat nu 1 keer per maand, 1 keer per jaar of gedurende een drukke campagneperiode is, jij kan onze organisatie mee versterken. Laat ons je talent weten via onderstaand formulier. 

4. Help mee op een evenement

Tappen aan de bar, de kassa bemannen, meehelpen bij de opbouw…  Heb jij goesting om een handje toe te steken bij een klein of groter evenement? Dat kan!

Gedurende het hele jaar vinden er verschillende evenementen plaats zoals de Kajak Trail, boekenverkoop of 11.trails. En daar is natuurlijk werk genoeg! Laat via onderstaand formulier weten wat jij wil doen.

Image
Vrijwilligers helpen op een evenement

Heb je een vraag of een opmerking?  Of wil je ons meteen laten weten wat jij wil doen?
Vul het formulier hieronder in:

Ja, ik wil meedoen

Dit wil ik graag doen:
Hoe mogen we je contacteren?
Stel hier je vraag of laat weten hoe je graag mee wil doen