Image
Joggers tijdens de 11.trail in Turnhout

Ik neem deel aan een actie of evenement

Wil je graag proeven van de unieke 11.11.11-sfeer? Bezoek of neem deel aan een actie of evenement in jouw buurt.

11.11.11 organiseert doorheen het jaar verschillende evenementen om geld in te zamelen voor haar werking. Door deel te nemen of een bezoekje te brengen aan één van onze acties steun je mee onze partners en activisten die wereldwijd actief zijn tegen uitbuiting.  11.11.11 neemt ook geregeld deel aan acties of manifestaties.  Ook jij kan mee op straat komen met 11.11.11.

Image
Palestijns meisje blijft achter in puin na bombardementen.
De Palestijnse bevolking is het slachtoffer van massamoorden, willekeurige arrestaties, marteling, gedwongen verplaatsing, vernieling van eigendommen, etnische zuivering en meer. © Mohammed Ibrahim via unsplash

Cease fire in Gaza now

In amper 100 dagen werden meer dan 24.000 Palestijnen gedood. Minstens 60.000 mensen zijn gewond geraakt. Ongeveer 1,9 miljoen mensen zijn op de vlucht en een groot deel van de civiele infrastructuur is volledig verwoest. De internationale gemeenschap moet ingrijpen om een einde te maken aan dit bruut geweld. 

Daarom trekken we zondag 21 januari opnieuw op straat. Samen maken we een vuist voor een onmiddellijk staakt-het-vuren! Afspraak om 14u00 aan Brussel-Noord.

Lokale acties

Onze lokale vrijwilligers en actievoerders zitten nooit stil. Ze organiseren de tofste acties: van quizzen tot 11-trails of pannenkoekenslagen. Ambiance verzekerd! Breng hun een bezoekje of steun hen financieel. 

Image
Groepsfoto aan de finish 'We did it'

In de kijker: de 11.trail

De 11.trail staat voor een toegankelijk en niet-competitieve urban run. Je loopt of wandelt doorheen gebouwen en 'verborgen' of exclusieve locaties van Roeselare, Kuurne, Dilbeek, Turnhout of Stekene met tal van verrassende en diverse animaties onderweg. Per 11.trail is er keuze tussen verschillende afstanden, hierdoor kan je een parcours afleggen dat past bij je loopervaring.

Ontdek de 11.trails