Image
Soepverkoop in Lauwe, campagne 2019 (Foto: Damon Debacker)

Doe mee met de changemakerscampagne

Hoe je meedoet, dat kies je zelf. Gooi je talenten in de strijd als vrijwilliger en haal samen met duizenden anderen alles uit de kast om changemakers te steunen.

Gezien de verscherpte coronamaatregelen raden we af om deur aan deur-acties en winkelverkopen te organiseren. Grote bijeenkomsten in het kader eetacties of quizzen zijn uiteraard ook uit den boze. Tenzij er een digitaal alternatief mogelijk is, vragen we je om het event uit te stellen of je op een andere manier te engageren voor onze najaarscampagne.

Want er zijn nog tal van mogelijkheden om dat te doen. Via deze pagina’s kom je te weten hoe je alsnog de handen uit de mouwen kan steken, helemaal coronaproof!

Het 11-actieplatform

Via ons online actieplatform kan je je 11-actie eenvoudig registreren. Zo kunnen deelnemers zich online inschrijven, onmiddellijk betalen en wordt het geld meteen overgemaakt aan 11.11.11. Makkelijk en snel!

Mocht je actie omwille van de huidige omstandigheden toch niet kunnen doorgaan, dan vind je op dit platform ook allerhande toffe alternatieven!

Zet je eigen changemakers in de spotlights

De changemakers van 11.11.11 wonen niet alleen in Congo, Peru en Ecuador. Ze wonen ook gewoon om je hoek.

Wil je je 11.actie dit jaar ruchtbaarheid geven? Zet dan de mensen in de kijker die het verschil maakten en maken voor anderen, dichtbij of veraf. 

Image
11.groep in de buurt
Changemakers wonen ook gewoon om je hoek
Image
11.11.11 medewerker in gesprek met vrijwilliger op de kick-off van de campagne 2019
Onze medewerkers staan klaar om je te helpen

Word 1 van 11

Zin om mee te doen? Of wil je ons gewoon iets vragen?

Geef ons een seintje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vragen of opmerkingen kan je hier kwijt
Je hoeft ons je telefoonnummer niet te vertellen, natuurlijk. Maar er gaat niets boven een goed gesprek om elkaar te leren kennen.
Laat ons gerust weten wanneer dat wel of net niet uitkomt.