Image
Vrijwilligers in Zingen met extra grote soeppotten, ter voorbereiding van de soepverkoop

Doe mee

Hoe je meedoet, dat kies je zelf. Gooi je talenten in de strijd als vrijwilliger en maak van hieruit het verschil voor de mensen daar. Het hele jaar door zetten we acties op touw waar je mee kan instappen, tenzij je liever zelf iets opzet.

Onze vrijwilligers, dat zijn meer dan 20.000 doeners in heel Vlaanderen. Ze maken tijd wanneer ze zelf willen. Ze maken alles, van staptochten over quizzen tot soep om geld in te zamelen. En ze maken vooral het verschil. Doe jij ook mee?

Word vrijwilliger

Coronaproof quizzen in Hasselt

In Hasselt startten Ludo, Thomas, Robbe en Sebastian vorig jaar met een quiz om geld op te halen voor de 11.campagne. De coronamaatregelen maken dat er dit jaar wat aanpassingen nodig zijn op logistiek vlak, maar dat kan de vier niet van hun plannen afbrengen: “We weten dat we ons moeten aanpassen, maar corona houdt ons niet tegen om te quizzen”.

Image
quiz coronaproof
De quiz coronaproof maken is dit jaar een extra uitdaging die de vrijwilligers graag aangaan
Image
11.groep in de buurt

Zet je eigen changemakers in de spotlights

De changemakers van 11.11.11 wonen niet alleen in Congo, Peru en Ecuador. Ze wonen ook gewoon om je hoek. Wil je je 11.actie dit jaar ruchtbaarheid geven, zet dan de mensen in de kijker die het verschil maakten en maken voor anderen, dichtbij of veraf. 

Organiseer een filmvertoning in jouw gemeente

Organiseer in oktober of november een filmavond in de bibliotheek, het cultureel centrum of op een andere plek in jouw gemeente. Breng zo onze campagne op een laagdrempelige manier naar het brede publiek. Iedere film en documentaire vertelt op een eigen manier een uniek verhaal over changemakers.

Image
Filmvoorstelling

Ik voel weer volop de behoefte om me ergens voor in te zetten. Iets waar ik voldoening uit haal en nieuwe geëngageerde mensen leer kennen

Elke
kersvers vrijwilligster

Word 1 van 11

Zin om mee te doen? Of wil je ons gewoon iets vragen?

Geef ons een seintje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Image
11.11.11 medewerker in gesprek met vrijwilliger op de kick-off van de campagne 2019
Onze medewerkers staan klaar om je te helpen
Vragen of opmerkingen kan je hier kwijt
Je hoeft ons je telefoonnummer niet te vertellen, natuurlijk. Maar er gaat niets boven een goed gesprek om elkaar te leren kennen.
Laat ons gerust weten wanneer dat wel of net niet uitkomt.