Image
Chocolade@work

Geef in februari een solidair chocolaatje aan jouw collega’s

Beweging

Wil jij iets doen om jouw collega's een hart onder de riem te steken? Dat kan door in februari een ander virus te verspreiden: eentje van liefde en dankbaarheid. Overtuig jouw werkgever, gemeentebestuur of andere organisaties om (h)eerlijke chocolade en truffels van 11.11.11 aan te kopen en als Valentijnverrassing aan alle medewerkers te schenken. Bezorg jouw collega's een verrukkelijke dag en laat zo zien dat je aan hen denkt.

Image
Chocolade@work

Waarom?

Door het hardnekkige coronavirus zijn er tijdens onze campagne minder chocolade en truffels verkocht dan gewoonlijk. Verspilling is zonde en daarom willen we graag op deze manier onze voorraad op krijgen.

Het geld dat je inzamelt gaat voor ruim 70% naar onze partnerorganisaties in de rest van de wereld. Zo draag ook jij bij aan duurzame verandering wereldwijd. 

Hoe pak je dat aan?

Bedrijven, organisaties en besturen kunnen tijdens de maand februari hun werknemers bedanken met een liefdevol pakketje van chocolade of truffels. Jij kan mee helpen om van februari een echte chocolademaand te maken.

Spreek je werkgever, je gemeentebestuur of andere organisaties aan om bij 11.11.11 te bestellen. Kortingen voor grote bestellingen zijn mogelijk. Heb je nog vragen, stuur een mailtje naar steven.moens@11.be.

 

Bestel hier je chocolade

Voorbeeldtekstje

Om je op weg te helpen kan je hier een voorbeeldtekstje vinden om jouw werkgever te overtuigen:

Beste mijnheer, mevrouw,
 
Ik ben (naam) en ik ben vrijwilliger voor 11.11.11. Het coronavirus heeft in november onze campagne ernstig verstoord waardoor er minder truffels en chocolade werden verkocht. Hierdoor zijn er minder inkomsten om onze changemakers te steunen in hun strijd tegen onrecht.  

Help ons daarom een ander virus deze maand te verspreiden: eentje van liefde en dankbaarheid. Toon dat u aan uw (al dan niet thuiswerkende) collega’s denkt  met een liefdevol pakketje van heerlijke én faire chocolade of truffels.

U kunt de chocolade of truffels  zeer eenvoudig per doos bestellen via deze link. Kortingen voor grote bestellingen zijn mogelijk.

Alvast bedankt.