Image
update
nieuws: 11.11.11

11.11.11 neemt maatregelen i.v.m. coronavirus

Om de verdere verspreiding van het coronavirus af te remmen en in lijn met de richtlijnen van de overheid worden alle evenementen van 11.11.11 afgelast en nemen we niet langer deel aan manifestaties.

13 mrt 2020

11.11.11 neemt de maatregelen met betrekking tot het Coronavirus ernstig. Solidariteit is ons kompas in alles wat we doen en ook nu willen we solidair zijn door ons de komende weken anders te organiseren. Omdat we geven om onze medewerkers, vrijwilligers en bezoekers zullen we al onze evenementen afgelasten, nemen we niet deel aan manifestaties en werken onze medewerkers zoveel mogelijk van thuis uit.

Omdat we geven om onze medewerkers, vrijwilligers en bezoekers zullen we al onze evenementen afgelasten

Alle evenementen t.e.m. 19 april worden dus geannuleerd. Wie ingeschreven is voor onder andere Horizon 2026, Vrede in Syrië realiteit of utopie?, Zuidcafé en 11.Trail Turnhout zullen per mail op de hoogte gehouden worden over het verdere verloop.

In tussentijd zitten we niet stil en blijven we samen met onze partners en lidorganisaties hard werken aan internationale solidariteit. Zorg goed voor elkaar.

Update wo 18 maart 
Sinds woensdag 17 maart zijn de richtlijnen na een bijeenkomst van de Nationale Veiligheidsraad verder verstrengd. Vanaf woensdag 18 maart 2020 12u tot en met 19 april 2020 zullen we onze kantoren in België (zowel Brussel als Provinciaal) volledig sluiten. Onze medewerkers blijven maximaal bereikbaar en zetten het werk vanaf thuis verder. 

Image
Spandoek 'We are all dreamers'

Waarom 11?

11.11.11 is de koepel van internationale solidariteit.  
Wij willen uitbuiting de wereld uit. Iedereen – waar ook ter wereld - heeft recht op een menswaardig bestaan. Om echt iets te veranderen moeten macht en middelen eerlijker worden verdeeld.
We richten onze blik dan ook op de wereld en stellen het huidige systeem in vraag. Een rechtvaardige wereld voor mens en natuur kan als we samen druk zetten. Met 11.11.11 brengen wij mensen, groepen en organisaties bijeen om die verandering waar te maken.
Want samen staan we sterker dan alleen.

11 in beweging