Image
update
nieuws: 11.11.11

11.11.11 neemt maatregelen i.v.m. coronavirus

Om de verdere verspreiding van het coronavirus af te remmen en in lijn met de richtlijnen van de overheid worden alle evenementen van 11.11.11 afgelast en nemen we niet langer deel aan manifestaties.

13 mrt 2020

11.11.11 neemt de maatregelen met betrekking tot het Coronavirus ernstig. Solidariteit is ons kompas in alles wat we doen en ook nu willen we solidair zijn door ons de komende weken anders te organiseren. Omdat we geven om onze medewerkers, vrijwilligers en bezoekers zullen we al onze evenementen afgelasten, nemen we niet deel aan manifestaties en werken onze medewerkers zoveel mogelijk van thuis uit.

Omdat we geven om onze medewerkers, vrijwilligers en bezoekers zullen we al onze evenementen afgelasten

Alle evenementen t.e.m. 19 april worden dus geannuleerd. Wie ingeschreven is voor onder andere Horizon 2026, Vrede in Syrië realiteit of utopie?, Zuidcafé en 11.Trail Turnhout zullen per mail op de hoogte gehouden worden over het verdere verloop.

In tussentijd zitten we niet stil en blijven we samen met onze partners en lidorganisaties hard werken aan internationale solidariteit. Zorg goed voor elkaar.

Update wo 18 maart 
Sinds woensdag 17 maart zijn de richtlijnen na een bijeenkomst van de Nationale Veiligheidsraad verder verstrengd. Vanaf woensdag 18 maart 2020 12u tot en met 19 april 2020 zullen we onze kantoren in België (zowel Brussel als Provinciaal) volledig sluiten. Onze medewerkers blijven maximaal bereikbaar en zetten het werk vanaf thuis verder. 

Image
Jongeren hand inhand © Sumy Sadurni

Waarom 11?

We doen dit niet alleen

Als Koepel van de Vlaamse Noord-Zuidbeweging bundelen we de krachten van tientallen organisaties, tienduizenden vrijwilligers en partners wereldwijd. Samen vechten we voor duurzame verandering. 

11 in beweging