Image
#FlagTheClimate

#FlagTheClimate

Ben je gebeten door het klimaat en wil je hiervoor graag uit je kot komen? Laat onze klimaatvlag dan schitteren op een van de volgende klimaatacties en zet samen met ons het klimaat opnieuw op de politieke agenda. Bestel sneller dan snel je eigen exemplaar!

We hebben een winnaar

#FlagTheClimate heeft een winnaar, en wat voor één!
Afgelopen weken heeft 11.11.11 jongeren tussen 15 en 35 jaar uitgedaagd om hun klimaatvlag te ontwerpen. Een vlag met een boodschap, die duidelijk laat zien dat deze generatie niet met zich laat sollen wanneer het gaat om het klimaat.
 

Ine wint

En of jullie enthousiast waren! Een professionele jury van grafische professionals, illustratoren en cartoonisten - met onder andere Herr Seele, Domien Delforge, Arnoleon, Kaurie Vleugels en Sara De Bondt - zette zich aan het werk om uit de talrijke inzendingen dé 11.11.11-klimaatvlag te kiezen. Daarbij kwam Ine Meganck, een jonge grafisch ontwerpster, als winnares uit de bus.

"Ik deed mee aan deze wedstrijd omdat ik het klimaat een zeer belangrijk thema vind. Het is dringend tijd dat er meer aandacht geschonken wordt aan de klimaatcrisis."

En dat de tijd dringt, is in één oogopslag duidelijk in het zandloperdesign van de vlag. 

Image
#FlagTheClimate - klimaatvlag

"Ik deed mee aan deze wedstrijd omdat ik het klimaat een zeer belangrijk thema vind. Het is dringend tijd dat er meer aandacht geschonken wordt aan de klimaatcrisis."

Ine Meganck
grafisch ontwerpster

Get your own flag

Wil je laten zien dat jij ook opkomt voor het klimaat? Laat van je horen met onze klimaatvlag: een vlag gemaakt door jongeren, voor jongeren.

Neem je vlag mee naar de volgende klimaatmars of -actie, of hang ze aan je gevel.
Vergeet de hashtag #FlagTheClimate niet als je jouw exemplaar in de schijnwerpers wil zetten. 

Sign up voor het klimaat en take a stance!

Wil je uit je kot komen voor het klimaat? Dan zijn wij alvast benieuwd naar wie jij bent. We gebruiken je gegevens niet voor reclame, maar verzamelen ze puur informatief. Zo leren wij het gezicht achter al die gemotiveerde en geëngageerde jongeren kennen.

We hebben jouw leeftijd nodig in het kader van de Europese steun voor het project 1Planet4All.
Gender
We hebben jouw gender nodig in het kader van de Europese steun voor het project 1Planet4All.

Via deze bestelknop kom je zo meteen in onze webshop terecht waar je de vlag kan bestellen.  We vragen er ondermeer naar jouw adres.  Zo komt de vlag zo snel mogelijk in jouw brievenbus terecht.

 

11.11.11 respecteert uw privacy. Wij houden ons aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR). Uw gegevens gebruiken we enkel om u op de hoogte te houden  en in het kader van de Europese steun voor het project 1Planet4All. Indien u vragen hebt over de manier waarop 11.11.11 omgaat met uw persoonsgegevens, kunt u zich informeren via onze Privacyverklaring die ook op eenvoudige aanvraag verkrijgbaar is bij 11.11.11, Dienst Communicatie, Vlasfabriekstraat 11 - 1060 Brussel. U kunt uw vraag ook richten aan de verantwoordelijke voor privacy van 11.11.11 (DPO): via e-mail privacy@11.be of via 11.11.11, DPO, Vlasfabriekstraat 11 - 1060 Brussel
Image
Gefinancierd door de Europese Unie

Steun Europese Unie

Deze activiteiten worden aangeboden met de financiële steun van de Europese Unie binnen de projecten 1Planet4All. De inhoud ervan valt uitsluitend onder de verantwoordelijkheid van 11.11.11 en kan in geen geval worden beschouwd als een weerspiegeling van de standpunten van de Europese Unie.