Image
The Great Green Wall

Film The Great Green Wall

De Malinese zangeres Inna Modja reist van Senegal tot Oost-Afrika, langs de Grote Groene Muur. Zo brengt ze effecten van de klimaatcrisis zoals voedselschaarste, conflicten en migratie aan het licht. Tijdens haar tocht ontmoet Inna ook verschillende artiesten en muzikanten die allen de maatschappelijke ontwrichting als onderwerp van hun kunst nemen. De hoop in hun muziek doet leven.

The Great Green Wall is niet alleen een documentaire die de actualiteit van de klimaatverandering in een voelbare werkelijkheid toont; hij getuigt van humanisme, activisme en vooral verbondenheid.

Bekijk hier de trailer van The Great Green Wall

Watch THE GREAT GREEN WALL TRAILER on YouTube.
Image
The Great Green Wall

Waarover gaat deze film?

Inna Modja volgt door Senegal, Mali, Nigeria, Niger en Ethiopië de ontluikende Grote Groene Muur door de Sahel-regio van Afrika - een van de meest kwetsbare plekken op aarde (de temperaturen stijgen 1,5 keer sneller dan het wereldgemiddelde) - en legt daarbij de acute gevolgen bloot van de ernstige bodemdegradatie en de versnellende klimaatverandering die de Grote Groene Muur wil tegengaan: toenemende woestijnvorming, droogte, schaarste van hulpbronnen, radicalisering, conflicten en migratie.

Praktisch

Thema’s: Afrika – Klimaat – Muziek – Migratie - conflict

Doelgroep: vanaf 14 jaar - alleen NL-ondertiteld (in de film wordt er Engels, Frans en Bambara (Mali) gesproken) 

Duur: 90 minuten - Regisseur Jared P. Scott, 2019

Hoe? de film is beschikbaar: DCP (voor de bioscoop), DVD, BLU-RAY, of via een VIMEO-link. (Je ontvangt deze info via MOOOV, zij hebben de rechten op deze film)

Interesse: wens je de film te reserveren of heb je nog een vraag, vul hier het formulier in

Image
The Great Green Wall

Wat kost dat?

Vertoningsrechten: Wanneer er openbare promotie wordt gevoerd (pers, sociale media, internet, affiches, flyers, …) wordt er gewerkt met borderel van de inkomsten (45%) met een minimumtarief van 100 euro.

In de praktijk komt dit neer op:
0-66 toeschouwers: € 100
67+ toeschouwers: € 1,5 per toeschouwer
of 45% van de inkomsten (wanneer deze meer bedragen dan bovenvermelde bedragen)

Indien je een vertoning organiseert in besloten kring (bijvoorbeeld voor je 11.groep, zonder openbare promotie) dan zijn de tarieven anders. 

Sabam: 11 euro per vertoning (tenzij je dit zelf in orde brengt)

Administratiekost: Indien je de film of documentaire (DVD) per post wenst te ontvangen, dan betaal je €8 voor huur en administratiekosten (verzendingskost). Na je vertoning dien je de DVD terug te zenden. Je kan de film - indien beschikbaar - ontlenen in je bibliotheek. In dat geval betaal je geen extra kosten.

Kleine, besloten voorstelling zonder promotie

Dit zijn kleinschalige vertoningen van verenigingen en lokale groepen, voor leden en sympathisanten, met geen of zeer beperkte reclame (enkel intern). Het hoeft niet noodzakelijk gratis te zijn. Het minimumtarief is dan € 30,00 per filmvoorstelling (tot 20 toeschouwers). Daarboven wordt het tarief € 1,5 per toeschouwer.

Publieke voorstelling met promotie

Wanneer er promotie wordt gevoerd (pers, sociale media, internet, affiches, flyers,… ), wordt er gewerkt op basis van de inkomsten uit de ticketprijs (45 %) met een minimumtarief van € 100 euro tot 66 toeschouwers. Vanaf 67 toeschouwers wordt het minimumtarief € 1,5 per toeschouwer.

Openluchtvoorstelling

Openluchtvertoningen die op kleinere schaal georganiseerd worden (max 100 toeschouwers), betalen 45 % van de ticket-inkomsten, met een minimumgarantie van € 150.

Voor grootschalige openluchtvoorstellingen (meer dan 100 toeschouwers) betaalt u 45 % van de inkomsten, met een minimumgarantie van € 250.

Vraag je film aan

Laat hier je gegevens achter en ontvang van MOOOV de link naar de film ‘The Great Green Wall’ in je mailbox.  Misschien wil je eerst nog iets vragen voor je de film boekt?  Je kan je vraag ook in dit formulier kwijt.
We vragen je om enkele gegevens in te vullen zodat MOOOV je de juiste info kan bezorgen.  11.11.11 contacteert je na de vertoning voor een korte evaluatie.
We contacteren je achteraf éénmalig voor een evaluatie
Formaat film
 

11.11.11 respecteert uw privacy. Wij houden ons aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR). Uw gegevens gebruiken we enkel om u te informeren waar je de film kan bekijken, en voor een evaluatie achteraf.  Indien u vragen hebt over de manier waarop 11.11.11 omgaat met uw persoonsgegevens, kunt u zich informeren via onze Privacyverklaring die ook op eenvoudige aanvraag verkrijgbaar is bij 11.11.11, Dienst Communicatie, Vlasfabriekstraat 11 - 1060 Brussel. U kunt uw vraag ook richten aan de verantwoordelijke voor privacy van 11.11.11 (DPO): via e-mail privacy@11.be of via 11.11.11, DPO, Vlasfabriekstraat 11 - 1060 Brussel