Image
Uitnodiging dankmoment

Dankmoment WinterWandeling Antwerpen

activiteit

Haal jouw wandelschoenen boven en ontdek jouw provincie samen met je gezin of medevrijwilligers.  11.11.11 Antwerpen organiseert een winterwandeling om alle vrijwilligers te bedanken na een uitdagende campagne. Doe jij mee?

Image
Uitnodiging dankmoment

Winterwandeling

De interactieve wandeling die je met je eigen smartphone kan volgen, leidt je door de Hobokense Polder. Alles zal veilig en volgens de coronamaatregelen verlopen. De app Actionbound leidt jou doorheen een wonderlijke wereld van spel, opdrachten en raadsels.

​​​​​​​Praktisch

Wanneer?

De wandeling is beschikbaar vanaf maandag 8 februari ’21 t.e.m. zondag 7 maart ’21. Daarna sluiten we de wandeling of zodat we een winnaar kunnen kiezen. 

Waar?

  • Kom je met de auto? De dichtstbijzijnde parking bevindt zich bij het café ‘De Schorren Food & Drinks’ (graspolderlaan 32, 2660 Hoboken). 
  • Maak je gebruik van het openbaar vervoer? Het startpunt van de wandeling ligt op 5 minuten stappen van het treinstation Hoboken Polder en is ook te bereiken met bus

Hoe start je?

Na inschrijving ontvang je een automatische e-mail met daarin alle informatie. Je ontvangt dan de link naar de wandeling en uitleg hoe je met Actionbound aan de slag gaat.

Vragen over de wandeling of het installeren van de app? Stuur een mailtje naar antwerpen@11.be

Wat neem je mee

Frisse neus, regenkledij, goed bubbel gezelschap, jouw smartphone met de wandel-app Actionbound en (hoge) wandelschoenen of schoenen die heel vuil mogen worden. Het is momenteel erg modderig op veel plaatsen!

Coronamaatregelen

  • Neem een mondmasker en handgel mee op de wandeling
  • Je mag wandelen in groepen van max 4 personen (kinderen -12 jaar niet meegerekend). Houd je hier aan! Als je met je medevrijwilligers komt wandelen, rijd dan apart en spreek met elkaar af op de parking.
  • Houd ten allen tijde 1,5m afstand. Draag je mondmasker als dit door drukte niet mogelijk is. 

Maar vooral, amuseer je en geniet van de mooie omgeving!

Schrijf je in

 

11.11.11 respecteert uw privacy. Wij houden ons aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR). Uw gegevens gebruiken we enkel om u op de hoogte te houden van deze activiteit. Indien u vragen hebt over de manier waarop 11.11.11 omgaat met uw persoonsgegevens, kunt u zich informeren via onze Privacyverklaring die ook op eenvoudige aanvraag verkrijgbaar is bij 11.11.11, Dienst Communicatie, Vlasfabriekstraat 11 - 1060 Brussel. U kunt uw vraag ook richten aan de verantwoordelijke voor privacy van 11.11.11 (DPO): via e-mail privacy@11.be of via 11.11.11, DPO, Vlasfabriekstraat 11 - 1060 Brussel