Image
Strength in Numbers

Alles begint bij 1

Icon meeting Group 2
Ontmoeting

Het nieuwjaarsevent van de internationale solidariteit.

Bij de start van dit nieuwe jaar hebben we veel te vertellen. De beweging is in beweging, onze visie weer helder en fris en het verhaal verscherpt. Een nieuwe identiteit staat in de steigers en onze stijl wordt anders, maar beter.

Dat alles willen we graag met je delen op ons nieuwjaarsevent! 

Programma

Image
Naima Charkoui
© Sien Verstraeten

VAN CRISIS NAAR CRISIS

De wereld sukkelt van crisis naar crisis. De pandemie. Klimaat. Armoede. Oorlog. Energie. Een ongelukkige samenloop van omstandigheden? Neen, we staan op een fundamenteel kantelpunt. 

Naima Charkaoui, directeur beleid bij 11.11.11, geeft een glasheldere analyse van de grondoorzaken van deze crisissen en wat er nodig is om tot verandering te komen. 

EEN NIEUW EN FRIS VERHAAL

In een snel veranderende wereld is herbronnen geen overbodige luxe. En dat is exact wat 11.11.11 deed. Dit jaar komen we dan ook met een geheel nieuwe identiteit. Met nieuwe accenten, een scherp en fris verhaal en een gloednieuwe stijl. Klaar voor de toekomst!  

Els Hertogen, algemeen directeur bij 11.11.11, gidst je door het nieuwe 11.11.11    

Image
Els Hertogen
© Mies Cosemans
Image
Durfgesprek

EEN POWERGESPREK VAN DURVERS VOOR DURVERS   

Vier sterke individuen. Elk werkzaam vanuit hun eigen expertise. Met de voeten op de grond maar met heel veel geloof in wat ze doen. En in een andere wereld. Een inspirerend panelgesprek. 

Met Kasper Goethals (onderzoeksjournalist De Standaard), Lieven Miguel Kandolo (activist, auteur en opiniemaker), Martha Claeys (filosoof aan de UA) en Sara Kinsbergen (professor aan het departement Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie aan de Radboud Universiteit).

MODERATOR

Riadh Bahri is journalist en nieuwspresentator bij VRT. Hij zorgt voor de naadloze overgangen in het programma en modereert het slotdebat. 

Image
Riadh Barhi
© Thomas Sweertvaegher

Praktisch

Welkom op het Nieuwjaarsevent voor internationale Solidariteit.

Wanneer?

Zaterdag 28 januari van 10.30 tot 14u00.

Het inhoudelijk programma start om 10u30 en vanaf 12u00 een gezellig samenzijn met een broodje en een drankje.

Waar?

Théâtre National
Emile Jacqmainlaan 111 Brussel (nabij NoordStation)

Inschrijven

Het event is gratis, maar inschrijven is wel verplicht. Opgelet: het aantal plaatsen is beperkt! De deadline voor de inschrijvingen is 20 januari

Vrijblijvend extra aanbod - Tour Dekolo (volzet)

Laat je van 14.00u tot 16.00u mee op sleeptouw nemen in hartje Brussel en ontdek welke historische link iconische plekken en gebouwen hebben met ons koloniaal verleden.

Ik schrijf me in