Image
Klimaatmars

Schreeuw samen met ons op de klimaatmars

Icon action
Actie
Image
Klimaatmars

Vorm op 3 december samen met ons 1 krachtige beweging op de klimaatmars. Want op die dag vullen we opnieuw massaal de Brusselse straten en laten onze stem horen voor een rechtvaardig klimaatbeleid. Een politieke apotheose, zeg maar, van de najaarscampagne van 11.11.11 die voor het tweede jaar op rij tegen klimaatonrecht strijdt.

Samen met andere activisten, onze vrijwilligers, de hardst getroffenen, andere organisaties, én hopelijk ook met jou, schuiven we duurzame oplossingen naar voren om de klimaatcrisis aan te pakken. We demonstreren om bedrijven en overheden wakker te schudden, druk te zetten en onze eisen kracht bij te zetten. 

En dat doen we al dansend en zingend met het vrolijke pompongezwier van de Majoretski's en de fantastische fanfare 't Akkoord. Samen met 11.11.11 voor climate justice schreeuwen, wordt dus ook gewoon kei tof!

Samen knokken we tegen klimaatonrecht. Nu het nog kan.
Jij komt toch ook?

Sluit je aan bij onze kliek. Want als groep staan we sterker dan alleen!

Wanneer? Zondag 3 december, 13u00

Waar? Koning Albert II-laan 15, op wandelafstand van station Brussel-Noord

Wat neem je mee? Véél goesting, een warme jas, je beste slogans en gekste protestborden.

Image
Gefinancierd door de EU

11.11.11 organiseert deze activiteit met de financiële steun van de Europese Unie binnen het project Climate Action/Spark. De inhoud ervan valt uitsluitend onder de verantwoordelijkheid van 11.11.11 en kan in geen geval worden beschouwd als een weerspiegeling van de standpunten van de Europese Unie.