Image
Kajak Trail

Beluister de podcast van Klimaatling vanop het water

Organiseer samen met je vrienden, familie, jeugdvereniging, 11.11.11-vrijwilligersgroep, ... een ontspannen kanotocht en luister intussen naar de podcastreeks 'Water aan de lippen'. 

Wil je alleen, met je vrienden, familie, collega's of medevrijwilligers een ontspannen activiteit doen en ondertussen iets bijleren over de klimaatverandering? Dan is de podcastreeks 'Water aan de lippen' van Klimaatling* helemaal iets voor jou.

Trailer podcast 'Water aan de lippen'

Watch trailer podcast Water aan de lippen on YouTube.
Image
Klimaatling

Klimaatling?

Steeds meer mensen slaan op de vlucht als gevolg van de klimaatcrisis. Hun land is onvruchtbaar geworden door droogte, of het water staat hen letterlijk tot aan de lippen. Ze worden niet erkend als vluchteling. We noemen ze klimaatontheemden, of klimaatlingen*.

Over die klimaatlingen gaat deze nieuwe vierdelige podcastserie van het Masereelfonds. Aan de hand van getuigenissen en info van experten gaan we op zoek naar het belang van klimaat als reden om te migreren en kijken we ook wat we zelf kunnen doen.  Onze 11.11.11 Klimaatexpert, Lien Vandamme, geeft je in aflevering 3 haar inzichten mee.

* Meer info 

Praktisch

Geniet komende maanden van het mooie weer en huur een kano of kajak in jouw buurt, of ver weg. Het mooie aan deze activiteit is dat deze overal op het water kan plaatsvinden.

Je kan de podcasts gratis beluisteren via Spotify en Youtube. Download ze voor je vertrekt op je smartphone of luister ze live via je mobiel internet. Vergeet zeker geen beschermhoesje voor je telefoon of MP3-speler mee te nemen en je koptelefoon om er in goede kwaliteit van te genieten.

Image
Kajak Trail

Wil je wat uitgebreider aan de slag gaan met dit aanbod en een grote activiteit organiseren? Laat het ons zeker weten via vrijwilligerscoach@11.be!

Doe mee

Je vraag of opmerking kan je hier kwijt
Je hoeft ons je telefoonnummer niet te vertellen, natuurlijk. Maar er gaat niets boven een goed gesprek om elkaar te leren kennen.
Laat ons in je bericht weten wanneer dat wel of net niet uitkomt.