Image
Header subsite OT

Other Talk on Migration

Migratie raakt aan de dromen, kansen, bezorgdheden en levens van heel wat mensen.  Het gesprek erover moeten we dan ook met de nodige zorg en nuance voeren. Vandaag lijkt het migratiedebat echter zeer verhit te verlopen.  

Other Talk is een zoektocht naar hoe we het gesprek over migratie opnieuw genuanceerd met elkaar kunnen te voeren. Concreet zoeken we naar communicatie die verbindt en tegelijkertijd overtuigend een hoopvolle en positieve visie op migratie uitdraagt.

Aanbod van Other Talk

In onze bibliotheek met tools, gidsen en onderzoeksrapporten vind je de resultaten van onze zoektocht tot hiertoe. 

Other Talk biedt workshops aan webinars voor professionals in het middenveld. Schrijf je in op onze nieuwsbrief of hou onze events pagina in het oog om op de hoogte blijven van nieuwe workshops en webinars.

Heb je interesse in een training op maat voor je organisatie? Contacteer ons dan via othertalk@11.be 

Meer info over alle projecten en partners van Other Talk vind je hier.

Tools & Gidsen

Image
Tien vuistregels

Tien vuistregels voor verbindende en overtuigende communicatie over migratie en samenleven

Zeg waar je voor bent. Zet mensen en hun verhalen centraal. Spreek over de taart, niet het recept ... We bundelden onze belangrijkste inzichten in een kort overzicht van tien vuistregels voor effectievere communicatie over migratie.  

Narratieven
Image
header toolkit ot

Verbindend en overtuigend communiceren over migratie in vijf stappen

Hoe bouw je een narratief op? Hoe pas je narratieven strategisch toe in je communicatie? Hoe bereik je mensen die niet tot je overtuigde achterban behoren? Hoe meet je je impact op beeldvorming? Deze toolkit bevat een traject dat je helpt bij het vinden van antwoorden op deze vragen. Antwoorden op maat van je organisatie. 

Narratieven
Image
OT framinggids

Other Talk framinggids

Wie of wat is het ‘beweegbare midden’? Wat zijn frames en counterframes? Welke frames domineren het migratiedebat?  Hoe ga je aan de slag met frames om het beweegbare midden te bereiken?

Framing

Blijf op de hoogte

Ontvang je het laatste nieuws van Other Talk graag in je mailbox?
Schrijf je dan in op de nieuwsbrief.