Image
Header evenement forward fest

Forward Fest

Fast Forward naar de toekomst van internationale solidariteit

Is ontwikkelingssamenwerking dood?
Kan humor de wereld veranderen?
Hoe ‘diep’ kunnen we gaan met democratie?
Is het klimaatdebat het debat van de kolonisator? 

Forward Fest 2022 daagt je uit om met volle kracht vooruit te denken: fast forward naar de toekomst! Hoe moet de sector van de internationale solidariteit er in de toekomst uitzien? Na een eerste succesvolle editie in 2020 met maar liefst 600 deelnemers, staan we te popelen om met een nieuwe, tweede editie van Forward Fest van start te gaan: een versie waar we elkaar fysiek én digitaal kunnen ontmoeten in een ontspannen festivalsfeer. En jij kan erbij zijn!

Laat je inspireren door frisse nationale en internationale stemmen, verrijk je met innovatieve ideeën, succesvolle nieuwe methodes, boeiende praktijkverhalen, vooruitstrevende technologie en heruitgevonden samenwerking, en laat je fantasie de vrije loop gaan. Alleen zo kunnen we globale uitdagingen een antwoord bieden. Zet alvast 5 en 6 mei 2022 in je agenda om samen met ons fast forward naar de toekomst te reizen.

Watch Forward Fest 2022: Fast forward to the future of international solidarity on YouTube.

Stippel zelf je parcours uit

Stippel je eigen parcours uit tussen de vele workshops in het programma. Animatie en kleine performances zorgen ervoor dat je de volle twee dagen kan genieten van een echte festivalbeleving.
En vergeet niet: jij kiest of je beide dagen meepikt of slechts eentje. Of pik je liever enkele willekeurige sessies mee? Ook dat kan! 

Partners

Forward Fest is een organisatie van 11.11.11ngo-federatie en
VLIR-UOS
in samenwerking met MO*
met de steun van de Belgische ontwikkelingssamenwerking.

Image
Logo's partners Forward Fest

Ik schrijf me in voor Forward Fest 2022