Image
Forward Fest, 15 & 16 oktober 2020

Forward Fest

Fast forward naar de toekomst van internationale solidariteit

Donderdag 15 & vrijdag 16 oktober

Click here for the English version

Denk mee na over de toekomst van internationale solidariteit

Forward Fest is een gloednieuw online festival over de toekomst van internationale solidariteit. Op Forward Fest denken we met volle kracht vooruit: Fast forward! We laten ons inspireren door frisse stemmen van binnen en buiten de sector, en uit binnen- en buitenland. We inspireren elkaar met prikkelende ideeën, succesvolle nieuwe methodes, boeiende praktijkverhalen, vooruitstrevende technologie en heruitgevonden samenwerking. 

En jij? Jij kan mee deel uitmaken van deze nieuwe start.

Image
banner forward fest

Hoe deelnemen?

We maken op Forward Fest voor alle sessies gebruik van ZoomElke sessie heeft zijn eigen link om deel te nemen. Je kan ze terugvinden bij elke sessie op onderstaande pagina's.

Heb je tijdens Forward Fest vragen, of wil je gewoon even een praatje slaan, dan kun je ons gedurende het hele festival in de lobby vinden.

 

Wil je je indrukken over Forward Fest delen?

Op onze Facebook pagina kan je terecht met interessante quotes, impressies en je eigen visie over internationale solidariteit.

Partners

Forward Fest is een initiatief van 11.11.11 en ngo-federatie i.s.m MO* en met de steun van de Belgische Ontwikkelingssamenwerking.

Image
Forward Fest is een initiatief van 11.11.11 en ngo-federatie i.s.m MO* en met de steun Belgische Ontwikkelingssamenwerking