Image
Stockafbeelding van feestende ananassen
nieuws: 4de Pijler

Een nieuwe website

Welkom om de gloednieuwe website van het 4de Pijlersteunpunt, gelanceerd op 25 maart.

02 mrt 2023

Ontdek wat je kan doen.

Zoek een 4de Pijlerorganisatie in de meer dan 760 geregistreerde organisaties.

Zoek hier naar jouw of andere organisaties.

 

Registreer jouw 4de Pijlerorganisatie zodat anderen jou kunnen vinden, contacteren en leren van elkaar. Wij geloven dat iedereen interessante ervaringen heeft waar anderen van kunnen leren.

Registreer jouw organisatie.

 

Pas de gegevens van jouw organisatie aan. Zorg dat de pagina van jouw organisatie actueel blijft zodat lezers een correct beeld hebben van wat je doet.

Lees hier hoe je jouw eigen pagina aanpast.

 

Zoek het antwoord op jouw vragen in het handboek. Dit handboek is nog niet volledig de volgende weken voegen we nog dagelijks extra pagina's toe.

Ga naar het handboek.

 

Vind je het antwoord niet? Stel het dan aan onze helpdesk en wij zoeken het voor jou.

Stel je vraag aan de helpdesk.

 

Zag je iets dat niet klopt?

Dat kan, deze website is nog niet helemaal klaar. Het is jullie website, dus jullie ervaringen zijn voor ons heel waardevol. Zag je iets dat niet werkt of niet klopt? Laat het ons weten en wij passen het aan. Bedankt alvast om mee te werken aan een goede website.

 

Waarom een nieuwe website?

Vooral om het gebruikersgemak te verhogen. Zowel voor het werk achter de schermen als voor jou, de lezer van deze website.

Achter de schermen staken we ontzettend veel tijd in het beheer van de vorige website. Tijd en geld die we niet in 4de Pijlerorganisaties konden steken. Met deze nieuwe website zal dat beheer (eens de foutjes eruit zijn) veel eenvoudiger zijn. Ook omdat deze website nu onderdeel is van de 11.be website. We kunnen dus terugvallen op de collega's van 11.11.11 om technische problemen op te lossen. Ook het onderhoud is nu efficiënter omdat we alleen de systemen van 11.be moeten onderhouden.

Voor de 4de Pijler blijft het wel een eigen plaats. Een eigen website met alle informatie van en voor 4de Pijlerorganisaties. Je surft nog steeds naar www.4depijler.be

Voor jou is de informatie nu beter vindbaar. Er staat veel informatie op deze website en we begrijpen dat je niet altijd vindt wat je zoekt. Hopelijk kunnen we op deze website het overzicht wat duidelijker maken en de linken tussen verschillende pagina's beter aangeven.

Vind jij dat we dat nog anders kunnen aanpakken? Zie jij nog linken tussen verschillende info die we niet leggen? Laat het ons zeker wetenHet is jullie website, dus jullie ervaringen zijn voor ons heel waardevol.

 

Veel leesplezier op www.4depijler.be