Handleiding maak een account en bewerk jouw 4de Pijlerorganisatie

Het heeft langer geduurd dan gedacht. Maar je kan nu inloggen en de gegevens van jouw organisatie aanpassen. Deze zomer is een mooi moment om alle info van jullie organisaties op punt zetten.

Onze databank wordt heel veel bekeken, dus zorg dat de info over jouw organisatie correct is. Hoe je dat doet, lees je hieronder.

Hoe maak je een account op www.4depijler.be?

Je had op de vorige website een account:

Als je dit leest, had jij waarschijnlijk een account op de vorige website van het 4de Pijlersteunpunt. Die accounts hebben we allemaal overgezet, dus je hoeft geen nieuwe account te maken op deze nieuwe website. Alleen de wachtwoorden kunnen we niet overzetten, die zijn geheim en ken jij alleen. Daarom moet je eerst nog een wachtwoord instellen.

Klik hier om je wachtwoord in te stellen.

 • Als gebruikersnaam vul je het e-mailadres in waarop je op 17/6 een e-mail ontving van het 4de Pijlersteunpunt. Dat is het e-mailadres waarmee je op de vorige website een account had.
 • Daarna klik je op 'wachtwoord opnieuw instellen'. Je krijgt dan een e-mail met instructies om je wachtwoord in te stellen. Op die manier kan alleen jij een wachtwoord kiezen.
 • Daarna is ja account actief en kan je de pagina van jouw organisatie updaten. Zie verder.
 • De nieuwe website van het 4de Pijlersteunpunt is technisch gezien een onderdeel van de 11.11.11 website. Dus automatische e-mails komen van 11.11.11. Maar als je naar www.4depijler.be surft, kom je nog steeds op ons eigen 4de Pijlerplekje. 

 

Je hebt nog geen account en je organisatie is nog niet geregistreerd

 

Je hebt nog geen account, maar je organisatie staat al wel op www.4depijler.be.

 

Je wil geen account meer op www.4depijler.be?

 • Laat het ons weten via info@4depijler.be en wij zorgen dat de website jou helemaal vergeet.

 

 

De pagina van je organisatie aanpassen

Wij hebben de vernieuwing van de website gebruikt om alle info op de website na te lezen en te actualiseren.
Nu vragen we jou om dat ook te doen voor jouw organisatie op onze website. Want de databank van 4de Pijlerorganisaties op onze website wordt veel bekeken. Het is dus interessant dat jullie pagina de juiste info weergeeft.

 

Zo doe je dat eenvoudig

Ben je nog niet ingelogd? Zoek dan hier jouw organisatie. Open de pagina en rechts zie je een gele knop 'inloggen'. Klik daar op, log je in en komt terug op jouw pagina. Nu zie je bovenaan een gele knop 'edit'. Klik daar op en je kan de gegevens van jouw organisatie aanvullen of aanpassen.

Image
Open jouw 4de Pijlerorganisatie en klik op inloggen - daarna op edit

 

Ben je al ingelogd? Zoek dan hier jouw organisatie. Open de pagina en bovenaan zie je een gele knop 'edit'. Klik daar op en je kan de gegevens van jouw organisatie aanvullen of aanpassen.

Image
Log in - open jouw 4de Pijlerorganisatie - en klik op edit

Voeg ook een beschrijving toe en kijk de algemene gegevens na.

Via 11.be/user kan je alle info van jouw account aanpassen. klik daar ook op 'Mijn organisatie bijwerken'. 
Daar kan je zaken zoals het logo, adres, e-mailadres en telefoonnummer van je organisatie aanpassen.
Het is interessant om hier de beschrijving in te vullen. Dit is een korte samenvatting van wat je doet en geeft een eerste indruk aan de lezer.

Image
In jouw account kan je organisatie en 4de Pijlerinfo aanpassen en vacatures toevoegen

 

 

Tips bij het invullen

 • Lees alle info eens na, is die nog juist en actueel?
 • Vul een beschrijving in zodat de lezer meteen een idee heeft wat jullie organisatie doet. Deze info staat helemaal bovenaan de pagina van jouw organisatie. Dus dit is de eerste indruk voor de lezer. Zet hier een samenvatting (+- 2 zinnen) van wat jullie doen.

  Dit is een nieuw veld op deze website, dus voor organisaties die al langer dan 3 maanden geregistreerd zijn, is dat veld nu leeg. Daarom een warme oproep om hier iets in te vullen en meteen de andere info over jouw organisatie te actualiseren.

 • De slogan mag je negeren. Dat is iets voor organisaties van 11.11.11, maar wordt niet weergegeven op onze website.
 • ‘Gerelateerde nieuwsberichten’ mag je ook negeren. Dat is iets dat wij wel kunnen gebruiken om een nieuwsbericht over jouw organisatie te koppelen.
 • Voeg een logo en/of minstens 1 foto toe. Een beeld maakt de pagina altijd aantrekkelijker.

 

Alle info over jouw account

Via 11.be/user kan je alle info van jouw account aanpassen. Die info zit op 3 domeinen:

 1. Jouw eigen account 'mijn profiel'. Daar kan je jouw naam, e-mailadres en wachtwoord aanpassen. Dit profiel is persoonlijk van jou, er kunnen meerdere persoonlijke profielen gekoppeld zijn aan een 4de Pijlerorganisatie.
 2. 'Mijn organisatie bewerken'. Hier kan je de basisgegevens van je organisatie aanpassen: Naam, adres, e-mail, website, logo en beschrijving. Al deze gegevens worden gepubliceerd op jullie pagina.
  Deze velden hebben alle organisaties op www.11.be, dus ook niet 4de Pijlerorganisaties.
 3. 'Mijn 4de Pijler bewerken'. Hier zit specifieke info voor jouw 4de Pijlerorganisatie. Zoals in welke landen en rond welke thema's jullie werken. Of extra tekstvelden en foto's. Sommige van deze velden worden niet gepubliceerd, maar zijn enkel voor het 4de Pijlersteunpunt om een goed zicht te hebben op de 4de Pijler. Op die manier kunnen wij jullie beter ondersteunen. 
Image
In jouw account kan je organisatie en 4de Pijlerinfo aanpassen en vacatures toevoegen

Je ziet dat je hier ook vacatures kan toevoegen. Omdat jullie nu allemaal een account hebben op 11.be, kunnen jullie nu ook zelf vacatures toevoegen op de grootste databank in onze sector. Handig toch.

 

Heb je hierover nog vragen? bel Karen (tijdelijke vervanging van Jonas) 0473 74 83 38 (Jonas 0494 27 15 18) of mail info@4depijler.be