Nieuw account aanmaken

Om vacatures te publiceren dien je via het formulier hieronder een gebruikersaccount aan te maken en je organisatie te registreren. Volg de instructies op die je per e-mail toegestuurd krijgt. Als je organisatie al geregistreerd is kan je hier toegang aanvragen tot een bestaande organisatie.

We nemen vacatures op van de brede social-profit sector, dus ook van organisaties die geen lid van 11.11.11 zijn. Vacatures van politieke partijen en fracties of louter commerciële ondernemingen publiceren we niet. Verhalen kunnen enkel gepubliceerd worden door lidorganisaties van 11.11.11.

Heb je nog vragen over het registreren of inloggen op deze site? Contacteer ons.

Een geldig e-mailadres. Alle e-mails van het systeem worden naar dit adres gestuurd. Het e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt. Het wordt alleen gebruikt als u een nieuw wachtwoord aanvraagt of als u per e-mail op de hoogte gehouden wilt worden van nieuws of mededelingen.
Meerdere speciale tekens zijn toegestaan, waaronder spatie, punt (.), koppelteken (-), apostrof ('), onderstrepingsteken (_) en het apenstaartje (@).