Image
Header vorming Instagram 4de Pijler 8 oktober 24

Praktische vorming Instagram

Icon info Group 7
Info
Brussel

Hoe maak ik een Instagram account aan en hoe ga ik ermee aan de slag? Hoe kan je met je 4de Pijler organisatie makkelijk verhalen delen? Een heel praktische vorming, waarbij je direct van start gaat met een eigen Instagram account voor je organisatie.

Waarover gaat het?

Twijfel je nog om met je 4de Pijlerorganisatie met een Instagram account te starten? Deze vorming is heel praktisch en helpt je verder op weg. Collega Cameron Feyaerts begeleidt deze vorming: hoe maak je een Instagram account aan en je maakt de eerste berichten aan zodat je van start kan.

Breng zeker je smartphone en/of tablet, laptop mee. 

Voor wie?

Wil je graag actief verhalen delen en jullie 4de Pijlerinitiatief zichtbaar maken via Instagram, dan is deze praktische vorming misschien wel iets voor jou.

Door wie?

Cameron Feyaerts, collega van het 4de Pijlersteunpunt, zal deze praktische vorming begeleiden. 

Wist je dat het 4de Pijlersteunpunt sinds kort ook actief is op Instagram? Je mag ons zeker altijd volgen J.

Programma 

  • 18:45 Welkom

  • 19:00 Start vorming, breng zeker je smartphone mee of tablet/laptop zodat je zelf onmiddellijk ook een account kan aanmaken en al een eerste bericht kan aanmaken.

  • 20:30 Einde

Praktische info

  • Wanneer? Dinsdagavond 8 oktober, welkom vanaf 18u45, we starten met de vormig om 19 uur en het einde is voorzien om 20u30.

  • Waar? in het kantoor van 11.11.11 - Vlasfabriekstraat 11 - 1060 Brussel. Hoe geraak je er? Het is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer: neem de trein tot het station Brussel-Zuid, vandaar is het nog 15 minuten wandelen. Of neem de metro en stap uit in Hallepoort of Munthof. Kom je met de fiets - er is fietsparking in het gebouw. Of kom je met de wagen in de buurt is er een betaalparking.

  • Interesse? Schrijf je hierna in

Schrijf je in

Praktische vorming Instagram op dinsdagavond 8 oktober in Brussel.