Image
Nepaldag

Nepaldag

Icon meeting Group 2
Ontmoeting
Brussel (Sint-Gillis)

Netwerkdag voor iedereen die betrokken is bij projecten van internationale solidariteit in Nepal. 

Waarover gaat het?

We plannen al geruime tijd om de initiatieven die vanuit Vlaanderen actief zijn in Nepal eens samen te brengen. Dat zijn er behoorlijk wat. En er zijn ook heel wat vrijwilligers in Vlaanderen met een heel groot hart voor Nepal die ginds projecten realiseren.

Het zal zeker interessant zijn om elkaar (beter) te leren kennen en om ervaringen met elkaar uit te wisselen.

We nodigen je daarvoor van harte uit zaterdag 17 februari van 10u tot 16u bij 11.11.11 in de Vlasfabriekstraat 11, 1060 Brussel (Sint-Gillis). Op wandelafstand van het Zuidstation, betaalparking Hallepoort vlakbij.  

Onderzoeker Lieselot Vroom, van het team van prof. Sara Kinsbergen van de Radboud Universiteit Nijmegen, reisde dit jaar naar Nepal in het kader van een internationaal onderzoek naar structuur en de impact van 4de Pijlerprojecten op het terrein. Zij bezochten diverse projecten in Nepal.

Op 17 februari brengen zij een presentatie over de rol van civil society in Nepal met reflecties vanuit hun veldwerk. En als de techniek het toelaat, verwachten we daarbij ook een online getuigenis van hun collega-onderzoeker Ram Thapa vanuit Nepal.

’s Middags voorzien we een lekkere lunch

Nadien netwerken we samen over een aantal vragen m.b.t. tot onze projecten ginds: Hoe verloopt de samenwerking met partnerorganisaties ginds? Hoe kunnen we meer samenwerken en elkaar versterken? Wat werkt goed? Wat werkt minder? Hoe werken jullie samen met de lokale overheid (of niet)? enz… Geef zeker bij je inschrijving jouw concrete vragen door. Dan kunnen we die aan bod laten komen.

Praktische info

Wanneer? Zaterdag 17 februari 2024 van 10u tot 16u. 

Voor wie? 4de Pijlerorganisaties actief in Nepal.

Waar? bij 11.11.11, Vlasfabriekstraat 11, 1060 Brussel (Sint-Gillis) op wandelafstand van het station Brussel-Zuid of metrohalte Hallepoort of Munthof. 

Interesse? Schrijf je hieronder in.

Image
Nepaldag

Schrijf je hier in

Welkom op de netwerkdag voor 4de Pijlerorganisaties actief in Nepal op zaterdag 17 februari 2024 van 10u tot 15u30 in Brussel bij 11.11.11.

We gebruiken jouw telefoonnummer alleen als we je last-minute moeten bereiken in verband met deze vorming.