Image
Start deur-aan-deuractie in Kuurne

11.11.11 voor vrijwilligers

Ben je vrijwilliger bij 11.11.11? Dan vind je hier een overzicht van de informatie die voor jou relevant is. Neem alles gerust eens door.  Nog een vraag? Contacteer je vrijwilligerscoach of vul het formulier onderaan in.

In de kijker

Wil je je al wat meer verdiepen in het campagnethema klimaatonrecht?  Of eens kijken welk educatief aanbod er al ter beschikking is voor de najaarscampagne? Dat kan, neem hier een duik en laat je inspireren!

Organiseer je alleen of met je groep een actie of evenement?  11.11.11 biedt je een platform aan waarmee je je actie online kunt doen leven én waarmee je de inschrijvingen en/of betalingen kan regelen als je dat wil.  Ontdek het hier

Op zoek naar het overzicht van campagne- en andere materialen? Vind hier het materiaal om te downloaden, te bestellen of te ontlenen.

Onze documentatie

Image
Affiche A3 klimaatonrecht horizontaal

Affiches Klimaatonrecht A3 (set van 4)

Je kan de gedrukte campagneaffiche bestellen in de campagneshop.  Heb je een download van de affiche nodig?  Dat kan hier.  We voorzien binnenkort ook een template dat je zelf kan aanpassen.

Campagne klimaatonrecht
Image
Knipsel Advertentie klimaatonrecht

Advertenties klimaatonrecht (set van 4)

Krijg je advertentieruimte in het gemeentelijk infoblad of een ander magazine?  Gebruik één van onze vier kant-en-klare advertenties in pdf-formaat, met campagnebeeld, korte tekst en oproep voor een gift.  De qr-code leidt naar het donatieformulier.

Campagne klimaatonrecht
Image
Foto - Klimaatonrecht raast verder van Ivan Sarenas - Shutterstock

Foto's visuals

Wil je de foto's gebruiken uit onze visuals of affiches?  Dat kan.  Vermeld je wel telkens het copyright (fotograaf + aanbieder).  Je vindt die in de naam van het bestand.

Campagne klimaatonrecht
Image
Eva geeft uitleg over de tentoonstelling

Heb je een vraag of opmerking?

Of vind je niet wat je zoekt?  Babbel je graag eens met jouw vrijwilligerscoach over wat er mogelijk is?

Neem contact op via onze regionale kantoren.  Onze medewerkers staan klaar om je op weg te helpen.  Je kan je vraag of opmerking ook doorgeven via onderstaand formulier.  We contacteren je dan zo snel mogelijk.

Heb je een vraag of opmerking?

Vragen of opmerkingen kan je hier kwijt
Je hoeft ons je telefoonnummer niet te vertellen, natuurlijk. Maar er gaat niets boven een goed gesprek om elkaar te leren kennen.
Laat ons in je bericht weten wanneer dat wel of net niet uitkomt.