Image
Start deur-aan-deuractie in Kuurne

11.11.11 voor vrijwilligers

Ben je vrijwilliger bij 11.11.11? Dan vind je hier een overzicht van de informatie die voor jou relevant is. Neem alles gerust eens door.  Nog een vraag? Contacteer je vrijwilligerscoach of vul het formulier onderaan in.

In de kijker

Wil je je al wat meer verdiepen in het campagnethema klimaatonrecht?  Of eens kijken welk educatief aanbod er ter beschikking is voor de najaarscampagne? Dat kan, neem hier een duik en laat je inspireren!

Organiseer je alleen of met je groep een actie of evenement?  11.11.11 biedt je een platform aan waarmee je je actie online kunt doen leven én waarmee je de inschrijvingen en/of betalingen kan regelen als je dat wil.  Ontdek het hier

Wij leggen jullie graag in de watten! Klink jij mee op de campagne? We gaan opnieuw op rondreis in de provincies om jullie persoonlijk te bedanken. Ben jij er ook graag bij? Schrijf je hier in!

Wil je als vrijwilliger graag aan de slag gaan met educatief materiaal? Bestel dan onder andere onze fototentoonstelling ‘Young Faces’ via de campagneshop! Zo kan je op een originele manier kennis maken met klimaatactivisten uit zowel België als Zambia.

Zit je nog met enkele vragen over de campagne? Of eerder vragen die te maken hebben met je specifieke activiteit? Neem zeker eens een kijkje op onze “Vraag en antwoord” pagina naar enkele veelgestelde vragen en wie weet ben je meteen verder geholpen! Als het antwoord op je vraag er niet meteen tussen staan, kan je nog altijd contact opnemen met onze regionale kantoren!

Onze documentatie

Image
Verkoopproducten 11.11.11: truffels, kaarten en wasknijpers

Visual 'Verkoopproducten'

Visual om te posten of Facebook en Instagram.  Graag met doorverwijzing naar 11.be/klimaatonrecht.  Oproep 'Steun onze campagne'

Campagne klimaatonrecht
Image
Visual 'Hoe maken landbouwers zich weerbaar tegen klimaatverandering?'

Visual 'Verhaal droogte in de Sahel'

Visual om te posten of Facebook en Instagram.  Graag met doorverwijzing naar verhaal op de website.

Campagne klimaatonrecht
Image
Visual inheemse gemeenschappen

Visual 'Verhaal Bosbranden in de Amazone'

Visual om te posten of Facebook en Instagram.  Graag met doorverwijzing naar verhaal op de website.

Campagne klimaatonrecht
Image
Eva geeft uitleg over de tentoonstelling

Heb je een vraag of opmerking?

Of vind je niet wat je zoekt?  Babbel je graag eens met jouw vrijwilligerscoach over wat er mogelijk is?

Neem contact op via onze regionale kantoren.  Onze medewerkers staan klaar om je op weg te helpen.  Je kan je vraag of opmerking ook doorgeven via onderstaand formulier.  We contacteren je dan zo snel mogelijk.

Heb je een vraag of opmerking?

Vragen of opmerkingen kan je hier kwijt
Je hoeft ons je telefoonnummer niet te vertellen, natuurlijk. Maar er gaat niets boven een goed gesprek om elkaar te leren kennen.
Laat ons in je bericht weten wanneer dat wel of net niet uitkomt.