Organisaties

Uw organisatie als 4de pijler

Is jouw organisatie of initiatief voor internationale solidariteit nog niet geregistreerd op deze website? Doe het hier volledige gratis en vrijblijvend. Op die manier vergroten we het overzicht van Belgische organisaties voor elkaar.

Registreer je organisatie

1

Dit hebben we niet gevonden, probeer een andere zoekterm.

Disclaimer

Elke 4de Pijlerorganisatie kan zelf een pagina aanmaken op www.4depijler.be. Zo komen zij mee in dit overzicht van de Belgische 4de Pijler en zijn ze vindbaar voor anderen.

Het 4de Pijlersteunpunt voert geen kwaliteitscontrole uit op de organisaties en is  niet verantwoordelijk voor de werking en praktijken van de organisaties die geregistreerd zijn op www.4depijler.be.

Elke organisatie is zelf verantwoordelijk voor de inhoud op hun pagina. Inhoud op die pagina's die indruist tegen het Belgisch recht wordt door het 4de Pijlersteunpunt verwijderd.

De registratie op de website en de algemene communicatie van het 4de pijlersteunpunt is in het Nederlands.

Enkel organisaties die een internationaal solidariteitsproject hebben vanuit Vlaanderen of Brussel, en niet behoren tot de 3 andere pijlers van internationale solidariteit, zijn 4de Pijlerorganisaties. Daarbovenop weren wij organisaties die uitsluitend bestaan om een religieus of politiek gedachtegoed te verspreiden of uitsluitend economische doelstellingen hebben.

De beheerders van de 4de Pijlerwebsite behouden zich het recht voor om elke registratie te weigeren als die niet in lijn ligt met de visie en missie van het 4de Pijlersteunpunt en/of de criteria hierboven beschreven.

Lees hier de volledige disclaimer.