Ishimwe Melodia Fondation

Intro

De Ishimwe Melodia Foundation is een vereniging zonder winstoogmerk opgericht in 2020 in België na het overlijden van mijn enige zoon Ishimwe David Dellain in 2015 op 22-jarige leeftijd. David was een goede kunstenaar die graag andere jongeren en kinderen in nood hielp en zijn voorbeeld is de bron van inspiratie en het initiatief van de oprichting van MFI's met de missie om de goede werken van Ishimwe D. D. voort te zetten, om jonge mensen in moeilijkheden nieuwe toekomstperspectieven te bieden en hun levensomstandigheden te verbeteren zonder te vergeten hen te ondersteunen bij het ontwikkelen van hun talenten.

Adres
Schapenstraat 44-1 2390 MALLE België
Contactpersoon
Jean Capistran Mbonimpa
Organisatievorm
stichting
Telefoonnummer
KBO-nummer
0742594584

Over de organisatie in België

Actief in provincie(s)
Antwerpen
Actief in gemeente(s)
Malle
Opstartjaar
2020
Fiscale attesten
Samenwerkingsverbanden in het Noorden

Mr Renaat Nutten, org. : Conbucam

Thema(s)
Economie
Gezondheidszorg
kinderen- en jongerenrechten
Noodhulp
Onderwijs
Socio-culturele sector
Landbouw en/of visserij
Kenmerken
Diasporavereniging
Stuurt vrijwilligers en/of stagiair(e)s naar het Zuiden

Over de organisatie in het Zuiden

Werkingsgebied in het Zuiden
België
Burundi
Partnerorganisatie in het Zuiden
Shemeza Worship Temple

Missie

De missie van het IMF is; Tegemoetkomen aan de educatieve, sociale en humanitaire behoeften van kansarme jongeren, met name jonge moeders en hun kinderen, wezen en werkloze jongeren. Bevorderen van de professionele, intellectuele, artistieke en sociaal-culturele ontwikkeling van jongeren. De MFI maakt deel uit van een sociaal en humanitair perspectief.

Historiek

De Ishimwe Melodia Foundation is een vereniging zonder winstoogmerk opgericht in 2020 in België na het overlijden van mijn enige zoon Ishimwe David Dellain in 2015 op 22-jarige leeftijd. De MFI werd goedgekeurd in 2020 voordat Covid 19 begon. In 2020 kon de IMF een activiteit uitvoeren om zieke kinderen te hulp te komen, nadat ze waren genezen, werden ze vastgehouden in ziekenhuizen in Bujumbura, Burundi wegens gebrek aan betaling voor medische zorg. Helaas hebben we door de Covid 19 gezondheidscrisis onze activiteiten niet kunnen voortzetten. Het is nu dat we ons opnieuw organiseren om onze activiteiten weer op gang te brengen.

Op zoek naar een andere 4de Pijlerorganisatie?

Zoek hier nog andere organisaties die in hetzelfde land of dezelfde landen (werkgebied) actief zijn of naar organisaties die vanuit dezelfde Belgische gemeente actief zijn.

1

binnen hetzelfde werkgebied binnen dezelfde gemeente