Care4kidsindia

Intro

Care4KidsIndia biedt ontwikkelingskansen voor verlaten kinderen in India. Wij doen dit concreet door mogelijkheden te ontwikkelen, via toegang tot onderwijs, degelijke huisvesting en toegankelijke gezondheidszorg. Wij bieden deze kinderen een liefdevolle thuis en geven hen de kans om te groeien, te leren en een betere toekomst op te bouwen. Momenteel zijn we actief nabij Eluru, Andra Pradesh, India (Zuid-India). Een tweede project is in opbouw nabij Varanasi, Uttar Pradesh (Noord-India).

Adres
Drietak 3640 Kinrooi België
Contactpersoon
Peter Kupers
Organisatievorm
vzw
KBO-nummer
0804.059.823

Over de organisatie in België

Actief in provincie(s)
Limburg
Actief in gemeente(s)
Kinrooi
Opstartjaar
2023
Fiscale attesten
Thema(s)
Gezondheidszorg
Infrastructuur
kinderen- en jongerenrechten
Onderwijs
Kenmerken
Stuurt vrijwilligers en/of stagiair(e)s naar het Zuiden

Over de organisatie in het Zuiden

Werkingsgebied in het Zuiden
India
Partnerorganisatie in het Zuiden
Share Kids Home NGO

Missie

Bij Care4KidsIndia geloven we in het creëren van een echt en liefdevol thuis voor de kinderen die verlaten zijn. Ons toegewijde team zet zich in om een veilige en zorgzame omgeving te bieden waar kinderen kunnen opgroeien en bloeien. Elk kind is uniek, daarom zorgen we voor individuele aandacht en ondersteuning. Het opvoeden van kinderen is cruciaal voor hun toekomst. Daarom bieden we een warme omgeving waarin ze opgroeien en zowel in het Telugu als het Engels begeleid worden, om hen voor te bereiden op een betere toekomst. Zo kunnen ze niet alleen hun gevoelens aan de wereld uiten, maar ook vol vertrouwen de wereld tegemoet treden.

Historiek

We steunen bestaande projecten in India. Eerst privé sinds 2017. Sinds 27 juni 2023 is er een VZW opgericht door betrokken vrijwilligers, Care4kidsindia v.z.w.

Op zoek naar een andere 4de Pijlerorganisatie?

Zoek hier nog andere organisaties die in hetzelfde land of dezelfde landen (werkgebied) actief zijn of naar organisaties die vanuit dezelfde Belgische gemeente actief zijn.

1

binnen hetzelfde werkgebied binnen dezelfde gemeente