Ahmed uit Tremelo is #1van11

Beweging
Image
Ahmed uit Tremelo 2

Wat is voor jou de beste manier om de dag te beginnen? 

Met een ontbijt en een lach. Er zijn twee spreekwijzen waarnaar ik probeer te leven: 'Lach en het leven lacht je toe' en 'Ontbijt als een koning'. Ook al gaat het slecht, als je jezelf verplicht tot een lach (ook al voelt deze nep) zal je er vanzelf beter van worden. 

Ontbijten als een koning doe ik het liefst met verse hummus, Manaisch (Arabische ontbijtpizza’s) en Arabische thee.

Wat is het meest hartverwarmende dat je ooit meemaakte?

Ik ben trainer van een voetbalploeg voor 10-jarigen. Het is echt super om te zien als een van mijn spelers beter wordt. Of als hij/zij naar mij toe komt en mij groet of bedankt voor de training.

Waar ik echt van naar de zevende hemel stijg, is als er op straat een vreemde naar mij glimlacht. Ik vind dat echt super sympathiek.

Wat is je favoriete vakantiebestemming? 

Palestina. Het heeft heel veel geschiedenis en mijn familie woont daar. Wanneer ik daar ben, voel ik mij als iemand die ook een groot gezin heeft. In België woon ik alleen met mijn ouders en mijn jongere zus. Natuurlijk heb ik enorme toffe vrienden, maar mijn oma's, tantes en nonkels zien doet heel veel deugd. Ik vind het ook super om naar een plaats te gaan die rijk is aan geschiedenis.

Wat is je favoriete campagnethema van 11.11.11? 
Allemaal. Elk thema heeft direct of indirect betrekking tot mensen en het verbeteren van hun leven.

Wat was je leukste ervaring bij 11.11.11?  
De eerste keer dat ik voor een grootwarenhuis producten verkocht voor 11.11.11. Ik was (en ben nog steeds) verlegen om mensen aan te spreken, maar het begint te verbeteren. Het is super leuk dat je beloond wordt door voorbijgangers met een glimlach. Als ze dan nog iets kopen, is dat voor mij de kers op de taart.
 

Word net als Ahmed #1van11

Je vraag of opmerking kan je hier kwijt
Je hoeft ons je telefoonnummer niet te vertellen, natuurlijk. Maar er gaat niets boven een goed gesprek om elkaar te leren kennen.
Laat ons in je bericht weten wanneer dat wel of net niet uitkomt.