Ann uit Vorselaar is #1van11

Beweging
Image
Ann

Hoelang ben je al actief voor 11.11.11? 
Dat moet een jaar of 27 zijn. Want ik ging als kind al mee wenskaarten verkopen met mijn moeder tijdens het campagneweekend. 

Wat is voor jou de beste manier om de dag te beginnen?
Koffie, altijd eerst koffie. En dan een beetje door de tuin lopen om te ontdekken welke planten nieuwe baadjes kregen, of een slak op heterdaad te betrappen.

Wat is je favoriete 11.11.11-campagnethema?
Ik vond de "werknemers zijn geen gereedschap" campagne een topper. Waarschijnlijk omdat dat ook het dichtst aansluit bij mijn professionele passie: ongelijkheid op de arbeidsmarkt.

Wat is het meest hartverwarmende dat je ooit hebt meegemaakt?
Gelukkig gebeuren er regelmatig heel hartverwarmende dingen van diverse grootte-orde rondom mij, maar hoe kies je er één uit? Ik vind het alleszins heel hartverwarmend om elk jaar met 4 generaties aanwezig te zijn op het campagneweekend: mijn grootvader, mijn moeder, mijn dochters en ikzelf.

Al met vier generaties zijn we aanwezig op het campagneweekend: mijn grootvader, mijn moeder, mijn dochters en ikzelf, dat is hartverwarmend

Wat doe je het liefst op een vrije zondag?
In de tuin werken, lachen en eten met familie

Wat is je favoriete vakantiebestemming?
Tirol, ik krijg nooit genoeg van vergezichten in de Alpen.

Welke uitvinding hoop je dat er binnen 20 jaar is uitgevonden?  
De beste uitvindingen zijn die die je je nu zelfs nog niet kan inbeelden denk ik, maar iets dat de natuur zou kunnen herstellen en de klimaatverandering kan tegenhouden, zou uiteraard top zijn.

Wat was je leukste ervaring bij 11.11.11?  
Alle campagneweekends zijn geweldig, en we hebben al fantastische gasten gehad, maar het leukste vond ik het gaan grasduinen in de archieven van 11.11.11 om een artikel te schrijven over 25 jaar Noord-Zuid in Vorselaar. Ontdekken hoe lang wereldwijde solidariteit al leeft in Vorselaar en me verwonderen over de anekdotes die tijdens het graven opdoken, dat was echt de moeite.

Word net als Ann #1van11

Je vraag of opmerking kan je hier kwijt
Je hoeft ons je telefoonnummer niet te vertellen, natuurlijk. Maar er gaat niets boven een goed gesprek om elkaar te leren kennen.
Laat ons in je bericht weten wanneer dat wel of net niet uitkomt.