Image
overschot verkoopproducten in magazijn

Retour verkoopproducten in 2023

Misschien heb je na je verkoopsactie nog 11.11.11-producten op overschot? Wil je deze dan zo snel mogelijk terugsturen? Op die manier kan jouw overschot misschien nog dienen voor een andere vrijwilligersgroep. 

Hoe verloopt de retour dit jaar?

Heb je verkoopmateriaal op overschot? Dan kan je alles terugsturen behalve chocolade en truffels. Op voedingsproducten is er geen recht op retour omwille van de houdbaarheidsdatum.  We vragen je opnieuw om je terugzending 'rechtstreeks' aan onze logistieke partner, maatwerkbedrijf IJsedal in Overijse, te bezorgen via een ophaling door B-post. We zorgen er samen voor dat dit proces, dat gratis is voor jullie, makkelijk verloopt aan de hand van de stappen die hieronder zijn beschreven. De uiterlijke datum om je retour aan te vragen is maandag 15 januari 2024

Enkel dit jaar:
Heb je nog (beach)vlaggen of banners met het oude 11.11.11-logo?  Stuur dit ook terug naar 11.11.11.  We recycleren al dit textielmateriaal en maken er unieke zakjes van.

Concreet volg je volgende stappen als je retourneert:

Stap 1: verpak je materiaal

Je verpakt de overgebleven producten zo compact mogelijk in dozen (max. 20 kg/doos en lege ruimtes zoveel mogelijk opvullen). Je mag verschillende producten bij elkaar steken om dit te bekomen.  

Stap 2: vraag je retour aan

Je stuurt een mail naar campagnebestellingen@11.be met volgende info:

  • Het totaal aantal dozen (incl. schatting van volume en gewicht hiervan) die je wil terugsturen. 
  • Adres, gsm-nummer én e-mailadres van persoon waar retour mag worden opgehaald.
  • Gewenste ophaaldatum (enkel op werkdagen). Gelieve je retour minimum 1 week voor de gewenste ophaaldatum aan te vragen. 
  • Leveringsbonnummer (aanwezig op brief die op elke doos bij levering plakt, indien je dit nummer niet meer terugvindt, geef je dit aan in je mail)

Stap 3: kleef ontvangen etiketten op de dozen

Jullie ontvangen van Maatwerkbedrijf IJsedal minstens 48 uur voor de ophaling door B-post  via mail etiketten met een code erop. Deze etiketten print je uit en kleef je op alle dozen die je retour wil sturen. Check ook zeker even je spam of de mail daar niet in terecht gekomen is.

Stap 4: geef de dozen mee aan de postbode  

B-post komt je dozen ophalen op de datum die jij hebt aangegeven en die je terugvindt in de mail van Maatwerkbedrijf IJsedal. Zij kunnen de dozen enkel meenemen als er op elke doos een etiket kleeft. Hiermee is jouw retour in orde!

Image
Verkoopproducten 11.11.11: truffels, kaarten en wasknijpers

Wat retourneer je?

In 't kort: verkoopsproducten en textielmateriaal in oude huisstijl.

Van de verkoopproducten komen enkel wasknijpers en wenskaarten in aanmerking voor retour. Chocolade of truffels mogen niet teruggebracht worden wegens  beperkte houdbaarheidsdatum. Indien je met overschot van chocolade of truffels zit, contacteer gerust onze bewegingsmedewerkers via vrijwilliger@11.be om samen te kijken hoe je dit kan oplossen. 

Daarnaast mag je al het textielmateriaal (vlaggen, beachvlaggen of banners) met het oude 11.11.11-logo dit jaar ook retourneren.  We proberen deze maximaal te recycleren en maken er unieke zakjes van.

Enkele opmerkingen

Wil je langer verkopen?
Indien jullie nog manieren zien om te verkopen tot 31/12 (denk aan familie en vrienden tijdens het eindejaar, kerstkaartjes, etc.), dan houden we jullie uiteraard niet tegen. Alle beetjes helpen.  

 

Woon je in de buurt van Overijse?
Misschien is het dan voor jou handiger om je retour zelf naar Maatwerkbedrijf IJsedal terug te brengen. Neem hiervoor contact op met verzending@ijsedal.be  

   

Kan de gemeente jouw retour bekostigen?
Indien je werkingstoelage krijgt vanuit de gemeente of de gemeente jouw onkosten terugbetaalt , kan je zelf je retour opsturen via het postkantoor. Neem hiervoor contact op met campagnebestellingen@11.be.