Image
Twee lopers tijdens een trailrun in het bos

Miles for Humanity

Loop jij mee voor mensenrechten?

Schrijf je in voor de 11.11.11-trailrun op zondag 3 november 2024 in natuurgebied Meerdaalwoud

Loop mee voor mensenrechten

Laat je van je sportiefste kant zien en loop of wandel mee voor menselijkheid tijdens de 11.11.11-trail 'Miles for Humanity'. Kom op zondag 3 november 2024 naar het prachtige natuurgebied Meerdaalwoud in Oud-Heverlee (Vlaams-Brabant) en beweeg mee voor zowel je eigen rechten als mensenrechten wereldwijd. 

In het Meerdaalwoud loop je over kronkelende paden, door diepe bossen en geniet je van prachtige landschappen. Samen komen we in actie voor universele mensenrechten zoals het recht op onderwijs, veiligheid en gezondheidszorg. Want wij geloven dat de ene mens niet meer waard is dan de andere. En in gelijke rechten voor iedereen. 

Maak mee het verschil. Schrijf je nu in voor de 11.11.11-trail Miles for Humanity en beweeg mee voor menselijkheid. 

Kies jouw uitdaging

Image
trailrun 13 miles

13 miles trailrun

Uitdagend
13 miles (+-21km)
+500 hoogtemeters
2 bevoorradingen
25 euro inschrijvingsgeld
200 euro inzamelen per deelnemer

Image
Trailrun 6 miles

6 miles run of wandeling

Loop of wandel
6 miles (+-10km)
+200 hoogtemeters
1 bevoorrading
25 euro inschrijvingsgeld
200 euro inzamelen per deelnemer

Image
Family Run

Family Run

Fun en ontdekken
Tot -12jr
12 euro inschrijvingsgeld
Begeleider gratis

Wil je deelnemen als bedrijf?

Contacteer milesforhumanity@11.be

Waarom deelnemen aan de Miles for Humanity van 11.11.11?

11.11.11 wil uitbuiting de wereld uit. Wij geloven dat iedereen – waar ook ter wereld – recht heeft op een menswaardig bestaan. Dat we in ons mens-zijn allemaal gelijk zijn. Dat er geen wij versus zij is. 

Geloof jij dat ook? En wil je dit op een sportieve manier ondersteunen? Dan is Miles for Humanity echt iets voor jou. Ook je vrienden, familie, buren of collega's kunnen je helpen om een verschil te maken door jouw deelname te steunen met een gift. Door 200 euro in te zamelen, ondersteun je onze activisten die wereldwijd strijden voor mensenrechten. Doe mee aan de trailrun van 11.11.11 en kom mee in beweging voor mensenrechten voor iedereen.

Voor wie neem je deel?

Image
Vrouwenactivisten van INREDH

Ingrid strijdt voor vrouwenrechten in Ecuador

"Gelijkheid is de absolute droom. Vrouwen hebben gelijke toegang nodig tot onderwijs, gezondheid en werk, maar ook kleinere dingen als het vrij kunnen genieten van hobby's. Barrières en muren moeten worden afgebroken. Daarom zullen wij, vrouwen, blijven strijden voor onszelf en voor andere vrouwen."

Image
Mohammed Salha, directeur van het Al-Awda ziekenhuis in Noord-Gaza

Mohammed redt levens in Gaza

“We blijven sterk. Iedereen hier heeft een broer, een zus, een zoon, een dochter, een vader, een moeder, een vriend verloren. ​Maar het gaat niet om het aantal levens dat we hebben verloren, maar om het aantal levens dat we hebben gered."

Image
Passy Mubalama

Passy komt in actie tegen seksueel geweld in Congo

"Door de oorlog in Congo leven veel vrouwen en kinderen in slecht opgezette en overbevolkte vluchtelingenkampen. Daar zijn ze niet veilig voor seksueel geweld. Met mijn organisatie Aidprofen geven we hen psychologische hulp. We informeren ze over hun rechten en bieden hen legale hulp aan om voor hun rechten op te komen."

Dank aan onze partners

Net zoals jij zetten ook deze partners zich in voor een menswaardig bestaan voor ieder1.  Bedankt.