Image
Header campagne klimaatonrecht
nieuws: 4de Pijler

Klimaatonrecht? Wij zien het probleem niet. Wij zien oplossingen.

De hele 11.11.11-beweging voert in november campagne voor klimaatrechtvaardigheid. Zet jij met jouw 4de Pijlerorganisatie ook de schouders onder deze campagne?

24 okt 2023

Samen strijden we voor oplossingen

De klimaatcrisis treft niet iedereen gelijk. Integendeel! De grootste gevolgen treffen vooral die mensen en landen die er het minst verantwoordelijk voor zijn. In Bangladesh verdwijnen volledige vissersdorpen in de stijgende zee. In Zambia leidt droogte tot extreme hongersnood. In Brazilië worden gemeenschappen en ecosystemen vernietigd door bosbranden. Dat is klimaatonrecht.
 

Bekijk hier de campagne-video

Watch Klimaatonrecht? Wij zien het probleem niet.  Wij zien oplossingen! on YouTube.

Hoe kan je met je 4de Pijlerorganisatie meedoen of de campagne mee uitdragen?

Maak mee de campagne zichtbaar. Bekijk of er in je buurt een lokale 11.groep actief is waarmee je kan samenwerken. Check de webshop en ontdek welke materialen er zijn.

Organiseer je graag een actie bijvoorbeeld een chocoladeverkoop - maak gebruik van het interactieve actieplatform. Handig en heel eenvoudig om je actie kenbaar te maken en betalingen te regelen. Neem zeker een kijkje op het actieplatform, je kan er ook makkelijk de acties in je buurt terugvinden.

Interesse? Laat je inspireren