Image
Start deur-aan-deuractie in Kuurne

11.11.11 voor vrijwilligers

Ben je vrijwilliger bij 11.11.11? Dan vind je hier een overzicht van de informatie die voor jou relevant is. Neem alles gerust eens door.  Nog een vraag? Contacteer je vrijwilligerscoach of vul het formulier onderaan in.

Organiseer je actie ook online

Image
Pannekoekenslag door de scouts in Beveren-Waas

Organiseer je een actie of evenement?  11.11.11 biedt je een platform aan waarmee je je actie online kunt doen leven én waarmee je de inschrijvingen en/of betalingen kan regelen als je dat wil.  In de campagneperiode tonen we op de campagnewebsite graag het overzicht van zoveel mogelijk lokale activiteiten en evenementen.

Maak hier  je actiepagina voor online giften of een Payconiq-code aan.  Of geef ons al de informatie over je evenement door en wij maken voor jou een actiepagina volledig op de maat van jouw activiteit.

Bekijk hieronder de filmpjes  waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je tewerk gaat :

  • filmpje aanmaak Payconiq QR code
  • filmpje inzamelactie van online giften
  • filmpje een evenement of actie op jouw maat.

Maak hier de actiepagina aan voor jouw actie of evenement

Image
Header inzamelactie voor online giften

Online giften

Nodig eenvoudig vrienden, familie en de inwoners van je gemeente uit om de campagne van 11.11.11 online te steunen met een gift.

Maak hier je actiepagina aan, en ga meteen van start.  Volg van dag tot dag hoeveel jouw actie al heeft opgebracht.

Bij de actiepagina kan je ook een qr-code downloaden. Mensen kunnen de code scannen met hun camera, met een qr-code lezer, met Payconiq of met hun bankapp. Ze komen dan terecht op een formulier waar ze hun adres kunnen achterlaten voor een fiscaal attest.

Image
Header aanmaak payconiq-code

Payconiq-qr-code

Hou je een deur-aan-deuractie of een warenhuisverkoop? Of een etentje of andere activiteit?

Maak hier je Payconiq code aan. Via je actiepagina kan je de code downloaden en je opbrengst volgen. Zo kunnen mensen ook ter plaatse online betalen.

Image
Header evenement op maat

Jouw actie of evenement

Organiseer je een quiz, etentje, filmvoorstelling of debat? Verkoop je ontbijtpakketten of een afhaalmaaltijd? We tonen in het najaar graag alle activiteiten op onze campagnewebsite.

Wil je dat mensen zich kunnen inschrijven of betalen via het platform? Of regel je de inschrijvingen liever zelf? Misschien wil je je activiteit gewoon bekend maken? Alles kan.

Geef hier je gegevens door, en wij maken voor jou een actie volledig op maat.

Op zoek naar je online inzamelactie?

Wil je graag zien hoeveel je inzamelactie al opbracht?  Vind je pagina op acties.11.be.  Je vindt je pagina het snelst als je een woord uit de titel in de zoekbalk tikt.

Een overzicht van alle evenementen en activiteiten vind je via onze evenementenpagina.

Geef alle info over jouw evenement

  • Huidige Gegevens contactpersoon
  • Jouw activiteit
  • Info activiteit
  • Complete

11.11.11 respecteert uw privacy. Wij houden ons aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR). Uw gegevens gebruiken we enkel om u op de hoogte te houden over je inzending en over het actieplatform. Indien u vragen hebt over de manier waarop 11.11.11 omgaat met uw persoonsgegevens, kunt u zich informeren via onze Privacyverklaring die ook op eenvoudige aanvraag verkrijgbaar is bij 11.11.11, Dienst Communicatie, Vlasfabriekstraat 11 - 1060 Brussel. U kunt uw vraag ook richten aan de verantwoordelijke voor privacy van 11.11.11 (DPO): via e-mail privacy@11.be of via 11.11.11, DPO, Vlasfabriekstraat 11 - 1060 Brussel