Image
Groepsfoto van alle deelnemers op het strand

11.11.11 voor vrijwilligers

Ben je vrijwilliger bij 11.11.11? Dan vind je hier een overzicht van de informatie die voor jou relevant is.

Materialen

Materiaal om te bestellen of te downloaden

Materiaal bestellen en downloaden kan in de webshop shop.11.be.  

Vanaf 6 juli kan je alle materiaal bestellen. Uitlevering voorzien we vanaf 14 september.
De downloads (affiches, solidariteitsbrieven, de toolkit voor sociale media, filmpje...) zullen later beschikbaar zijn.  We vullen die ook telkens aan.

Opgepast: net als vorig jaar moet je eerst geregistreerd zijn als vrijwilliger op de webshop.  Pas daarna is de categorie 'Actie en campagne' zichtbaar in het menu in de linkerkolom.  In deze categorie vind je alle materialen voor je lokale actie terug.

  • Heb je vorig jaar al campagnemateriaal besteld in de webshop?  Dan ben je al geregistreerd, en moet je enkel eerst inloggen.  Vergeet dit niet, anders zijn de campagnematerialen niet zichtbaar.
  • Gebruik je de webshop voor het eerst?  Dan moet je je dus eerst registreren.  Vul zeker ook je lokale groep in.  Zo weten we dat je wil bestellen als vrijwilliger, en dan maken we de campagnematerialen zichtbaar voor jou.  Opgepast, het kan wel een werkdag duren voor deze materialen (en de categorie 'Actie en campagne') zichtbaar worden.  Vergeet niet eerst in te loggen.

Naar de webshop

Wil je graag solidariteitsbrieven verdelen in je gemeente of buurt?  Tot 8 augustus kan je 'gepersonaliseerde' brieven bestellen, met de naam van je gemeente op de brief, en een mededeling (OGM-code) en qr-betaalcode voor jouw gemeente.  Deze gepersonaliseerde brieven bestel je niet via de webshop, maar via het actieplatform acties.11.be.  Je maakt immers ook meteen een actiepagina aan waar je de inkomsten van de qr-betaalcode kan volgen.  Doe dit tot 8 augustus via deze link.
Alweer opgepast: omdat dit een andere website is, moet je je hier ook apart registreren of aanmelden.

Vanaf 9 augustus kan je dan onze algemene (niet-gepersonaliseerde) solidariteitsbrief bestellen via de webshop shop.11.be.

Materiaal om te ontlenen

Op de jaarmarkt, de plaatselijke jogging, je 11.11.11-evenement... wil je graag zo zichtbaar mogelijk zijn als 11.11.11! Daarom kan je bij 11.11.11 enkele materialen ontlenen die je daarbij kunnen helpen.  Denk aan de tent en balie in 11.11.11-stijl, beach-vlaggen (stokken + vlag + voet), een roll-up banner, en een banner om op te hangen (500cm x 75cm). 

Ik wil materiaal ontlenen

Bestel de online merkgids van 11.11.11

Maak je een affiche of een flyer?  Of wil je 11.11.11 voorstellen in een kort voorstellingstekstje?

Download de merkgids van 11.11.11 en ontdek de huisstijl, het Manifesto, het kleurenpalet en de richtlijnen voor beeldmateriaal.  Je vindt ook meer informatie over onze merkpersoonlijkheid en hoe we willen communiceren…

Vul het formulier in en ontvang de gids.

Image
Header website 11.11.11 strength in numbers