Image
Groepsfoto van alle deelnemers op het strand

11.11.11 voor vrijwilligers

Ben je vrijwilliger bij 11.11.11? Dan vind je hier een overzicht van de informatie die voor jou relevant is.

Startsessies 'beweging maken voor menselijkheid'

Icon meeting Group 2
Ontmoeting

Word ook ambassadeur van de menselijkheid

2024 is het jaar van de menselijkheid! Dit werd door de 505concerten al sterk, positief en verbindend in de kijker gezet! We zetten dit statement graag verder kracht bij. Zet je mee je schouders onder de acties de komende maanden en tijdens de najaarscampagne? We organiseren alvast 2 momenten om jou klaar te stomen als ambassadeur van de menselijkheid.

Image
505concerten voor menselijkheid

Dinsdag 4 juni, Brussel (19u-21u)

Voel je de goesting om het belang van menselijkheid in je gemeente mee uit te dragen? Dan is dit overlegmoment iets voor jou! We stellen aan jou voor hoe we dit jaar samen verder beweging kunnen maken rond menselijkheid, zowel op politiek vlak, als via acties tijdens de najaarscampagne. 

Wil je erbij zijn of heb je interesse maar kan je er niet bij zijn, laat het ons weten via onderstaand formulier! 

Dinsdag 2 juli, online sessie (19u30-21u)

Sta je al terug te popelen om jouw actie voor het najaar concreet te maken? Sluit dan aan op dit online infomoment. We doen het campagnethema uit de doeken, stellen de materialen voor, tonen waar je je actie kan registreren, waar je alle nodige tools kan vinden enz. Je kan op dit moment ook zeker met je vragen bij ons terecht. (We voorzien deze info ook terug in een campagnebrochure tegen ten laatste eind juni. In september ontmoeten we je graag fysiek in jouw provincie.)

Sluit je graag aan, meld je dan aan via onderstaand formulier. We bezorgen je eind juni de link naar de online meeting.

Image
najaarscampagne23marke

Ja, ik kom naar de startsessies voor menselijkheid

Ja, ik heb goesting om mee in actie te komen. Ik sluit graag aan:
 

11.11.11 respecteert uw privacy. Je gegevens gebruiken we enkel om je op de hoogte te houden van deze activiteiten. Meer informatie vind je in onze Privacyverklaring, via privacy@11.be of via 11.11.11 DPO, Vlasfabriekstraat 11 - 1060 Brussel.