Image
groepsfoto Road to Glasgow - COP26 - @Catovdk

Klimaatblog

15 jongeren trokken samen met 11.11.11 en Globelink 7 dagen naar Glasgow. Ze organiseerden er samen met jongeren uit andere landen acties en uitwisselingen over de klimaatcrisis om hun ambities ook op tafel te krijgen. Ze hebben de stem van jongeren laten horen tijdens de COP. Hun avonturen kan je in deze klimaatblog lezen.

Image
groepsfoto Road to Glasgow - COP26 - @Catovdk
@Catovdk

Sinds begin dit jaar bereidt jongerencollectief The Road to Glasgow zich voor op de internationale klimaatconferentie, de COP26 in Glasgow.   Ze wisselen uit, schrijven aanbevelingen en organiseren acties en activiteiten.

Op zaterdag 30 oktober vertrekken 15 jongeren van het collectief naar Glasgow.  Deze jongeren zullen uitwisselen met jongeren uit andere landen.  Samen zetten ze acties op en laten ze hun stem horen.  De jongeren verblijven in Edinburgh en trekken ook enkele dagen naar Glasgow om in gesprek te gaan met beleidsmakers en organisaties die aan de COP26 deelnemen.

In deze blog nemen de jongeren het woord en delen ze hun ervaringen met ons.

Image
Gefinancierd door de EU

Steun Europese Unie

Deze activiteit worden aangeboden met de financiële steun van de Europese Unie binnen de projecten 1Planet4All en Climate Action. De inhoud ervan valt uitsluitend onder de verantwoordelijkheid van 11.11.11 en kan in geen geval worden beschouwd als een weerspiegeling van de standpunten van de Europese Unie.