Image
Soepverkoop in Lauwe, campagne 2019 (Foto: Damon Debacker)

Ik wil mij aansluiten bij een 11.groep in mijn buurt

Wil jij je graag inzetten in je eigen buurt en daarbij nieuwe mensen leren kennen? Dan is een lokale 11.groep ideaal voor jou! 
 

11.groepen zetten zich in hun buurt in door geld in te zamelen voor 11.11.11 of hun buurtbewoners te informeren over de thema’s waar 11.11.11 rond werkt. Beiden doen zij volledig op hun eigen manier, afhankelijk van wat zij leuk vinden om te doen.

Het warme gevoel en de samenhorigheid die we uit elkaar halen, geeft ons moed om er elk jaar voor te gaan. Elk beetje dat we doen, maakt een verschil. We hopen een gevoel voor verandering op gang te brengen voor ieder van ons op deze wereld. De tijd dringt!

Ingrid en Slobodan
Heilig Hartwijk - Hasselt
Image
Vrijwilligers_HeiligHartwijk_Hasselt
© Marte Claes

Van De Panne tot Pelt en van Sint-Kathelijne tot Puurs, op heel wat plaatsen in Vlaanderen en Brussel zijn er 11.groepen actief. Zij organiseren brunches, pannenkoekenslagen, deur-aan-deur verkopen, kunstveilingen, quizzen, yoga-initiaties, … 

Ga je liever de sensibiliserende tour op? Een aantal 11.groepen kaarten thema’s aan bij hun gemeentebestuur, organiseren lezingen en debatten of nemen deel aan geheime acties.
 

Heb jij, net als Ingrid en Slobodan goesting gekregen om mee te werken in een 11.groep in jouw buurt? Neem dan contact op met jouw regiowerker via onderstaand formulier. Jouw regiowerker verwijst je door naar 11.groep in jouw buurt.

Vragen of opmerkingen kan je hier kwijt
Je hoeft ons je telefoonnummer niet te vertellen, natuurlijk. Maar er gaat niets boven een goed gesprek om elkaar te leren kennen.
Laat ons gerust weten wanneer dat wel of net niet uitkomt.