Image
Actie United For A New Normal

Jouw 11.actie in tijden van corona

Hoe organiseer ik mijn actie in coronatijd? Hoe kan dat coronaproof? Gaat dat wel samen, actie voeren en social distancen? Zeker. Ook al moeten we dit najaar wat voorzichtiger zijn, toch zullen we de strijd aanbinden tegen onrecht.

Op deze pagina vind je het laatste nieuws over de coronamaatregelen en tips om je actie veilig te laten verlopen.

Corona update

Bekijk onze Doe Mee-pagina voor welke acties wel nog kunnen doorgaan.

Gezien de verscherpte coronamaatregelen raden we af om winkelverkopen te organiseren; deur-aan-deurverkoop is verboden.  Grote bijeenkomsten zoals eetacties of quizzen zijn uiteraard uit den boze. Misschien is er een digitaal alternatief mogelijk. Indien niet vragen we om het event uit te stellen of je op een andere manier te engageren voor onze najaarscampagne.

Afhaal- of bezorgmaaltijden zijn wel nog op enkele plaatsen mogelijk; vraag altijd bij je gemeente of stad na of deze acties mogen plaatsvinden. In Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant is het verkopen  van maaltijden huis aan huis en afhaal verboden.

Sensibiliserende acties in de vorm van een event zoals een filmvoorstelling of een lezing zijn jammer genoeg verboden.

Buitenactiviteiten (niet-georganiseerde activiteiten) kunnen enkel doorgaan als het aantal deelnemers (per groep) beperkt wordt tot vier mensen.

 

Image
Matrix 20201105

Het 11-actieplatform

Via ons actieplatform 11.be/actie kan je volledig online een actie opzetten en op die manier kan je de inschrijvingen, bestellingen en betalingen van je ‘offline’ actie digitaal organiseren. 

Je deelnemer kunnen heel eenvoudig een gift doen; 11.11.11-producten, soep of ontbijtpakketten bestellen of zich inschrijven voor je activiteit.

Kies je campagne, maak in 3 kliks je actiepagina aan en voeg info over je actie toe.  Start daarna meteen met de promotie via Facebook, WhatsApp, Messenger of e-mail. In dit document vind je heel wat tips om je actiepagina online te promoten

Heb je nog vragen over het actieplatform? Of heb je hulp nodig bij het aanmaken van je actiepagina? Stuur dan een mailtje naar actie@11.be

Powerpoint Zoomsessies over Q&A in coronatijden

De neerslag van deze zoomsessies in de week 19 oktober van vind je op deze powerpoint.

Handleiding QR-codes

Met deze handleiding geraak je makkelijk wegwijs in het gebruik van de vele QR-codes.

Ben je een jaartje ouder of behoor je tot een risicogroep?

Ben je een jaartje ouder of behoor je tot een risicogroep, of werk je met vrijwilligers die (mogelijk) in deze categorie thuishoren? Dan raden we sterk aan om dit charter te lezen. Schat je persoonlijk gezondheidsrisico en dat van anderen altijd op voorhand in. Breng de gezondheid van anderen niet in gedrang.

We volgen het laatste nieuws voor jou op de voet en staan klaar om jouw najaarsactie volop te steunen. Veiligheid van onze vrijwilligers en schenkers is daarbij een absolute prioriteit.

 

 

Vragen?

Neem zeker een kijkje op dit document met veelgestelde vragen

Neem contact op met ons op:

  • Wil je een bestelling annuleren? Neem contact op via winkel@11.be
  • Heb je een vraag ivm het actieplatform? Neem contact op via actie@11.be
  • Heb je een algemene vraag? Contacteer jouw regiowerker